Womanizer Pro40 – motorvejen til hendes orgasme

”Den gamle type” klitorisvibrator har for alvor fået konkurrence af en ny og yderst slagkraftig pige i klassen. Navnet er Womanizer Pro40 – og kun flere og flere kvinder har fået øjnene op for, at denne klitoris stimulator er den sekssporede motorvej til lynhurtig orgasme. 

1 af 1

Annonce:

 


For kort tid siden gik Danmark igen-igen Womanizer amok. Da Mads & Monopolet på P4 radio læste et dilemma-brev op fra norske Øivind, hvis hustru havde endda rigtig god erfaring med at benytte en Womanizer stimulator. Blandt andet beskrev manden, at produktet gav hustruen den første orgasme inden for et minut. Nummer to af slagsen meldte sin ankomst kun små 30 sekunder senere.


En helt nede på jorden fortælling om et banebrydende stykke sexlegetøj benyttet i et ganske almindeligt norsk hjem, der ramte de danske lyttere midt mellem øjnene – eller måske rettere direkte i underlivet. Og så blev der ellers hamstret Womanizers til den helt store guldmedalje i lille Danmark.

 

Womanizer Pro40, stimulation via trykbølger

Men hvordan føles og opleves det så for kvinden at benytte sin Womanizer? Eller hvis hun er så heldig, at sengepartneren giver en hjælpende hånd med i projekt orgasme med suge-puste-stimulatoren? Svaret svæver en smule i sommerluften. For det kan nemlig umuligt beskrives med ord – og da slet ikke med få ord. Det skal simpelthen opleves og prøves på egen krop.


En kæmpe fordel, kun flere og flere kvinder dog beretter om er, at produktet stimulerer via trykbølger, og at produktet dermed ikke berører klitoris rent fysisk. Som fremkalder en meget anderledes og pirrende stimulation, som for 19 ud af 20 kvinder ender med en eller flere orgasmer. Da Womanizeren hverken ”slider eller overbelaster” klitoris under brug, er der som regel basis for flere orgasmer i træk – nøjagtig som norske Øivinds hustru igen og igen oplever det.  

 

Til hende, ham og parret

Ingen produkter, heller ikke Womanizer, kommer dog med 100 procent orgasme garanti.

Til gengæld er der i parforholdet nok større garanti for orgasme til hende, end at manden i længden evner at holde fingrene fra ”hendes stimulator”.

Den kan nemlig også gøre tricket for ham. Måske ikke lige O-tricket, men i høj grad stimulations-tricket, hvis man(d) benytter Womanizeren direkte på toppen af penishovedet. Så de små og pirrende trykbølger forplanter sig videre ned igennem penis via urinrøret.

Så når hun ikke leger med sig selv, eller han eventuelt hjælper hende (ofte er det tanden mere lækkert og givende bare at læne sig tilbage i sengen og modtage), så kan hun jo passende benytte Womanizer Pro40 på ham.

Vi lever jo trods alt i moderne ligestillingstider!!!  

 

Seneste 6-nyt

Hent flere