Voldsomt drama om teenage-anal

En artikel om analsex i et magasin til unge analsex vækker harme

1 af 1

Annonce:

 

En relativt klinisk og lige ud ad landevejen sådan dyrker du analsex-artikel i teenagemagasinet Teen Vogue har mødt voldsom modstand.

En amerikansk mor har fået ondt i røven over den sobre tekst, der blandt andet fortæller, at nogle kan lide at have numsesex. I en video på sin facebookside The Activist Mommy tordner den kristne mor mod bladet og dets udgivere - hvorpå hun brænder sider fra bladet på et bål.

Videoen har fået over ni millioner visninger, 166.000 delinger, 73.000 likes  og 21.0000 kommentarer alene på hendes facebookside.

Elizabeth Johnston, som den vrede mor hedder, mener, at bladet, der henvender børn og unge, forsøger at presse seksuelle perversioner ned i de stakkels unger.

Under hashtagget #OperationPullTeenVogue forsøger hun at få andre bekymrede forældre til at støtte hende i kampen mod udgiverne - med det formål at få trukket bladet tilbage.

Det er allerede lykkedes at få en del hjælp, idet en mand fik en kioskejer til at smide bladet ud:

 

Også den konservative kommentator Matt Walsh er rystet:

- Venstrefløjen ønsker at gøre dit barn til en seksuel afviger. Det er den moderne venstrefløjs primære mål!

Ja, bølgerne går højt på den anden side af Atlanten. Men redaktøren af Teen Vogue er ude og forsvare bladets dispositioner på twitter. Phillip Picardi mener, at modstanden mod artiklen bunder i homofobi, og at modstanderne ikke fatter, hvad det vil sige at være ung i dag:

 

Men hvad står der egentlig i artiklen?

At man kan dyrke analsex, at man det kan være dejligt, at man ikke skal gøre det, hvis man ikke har lyst, at man skal tage det meget roligt tempo, at der kan komme lort på penis, og brug glidecreme og kondom. Altså de helt klassiske oplysninger i enhver artikel om analsex.

Denne illustration i bladet har mødt kritik fra feminister, fordi den indirekte definerer kvinden som ikke-mand.  

Seneste 6-nyt

Hent flere