Ville du fryse din diller med flydende nitrogen?

I England har de en spa, som tilbyder behandlinger af penis med flydende nitrogen. Det gør både, at du kan komme til at føle dig høj, og at huden på din penis vil komme til at se yngre ud. Lyder det syret? Så læs med her.

1 af 1

Annonce:

 

 

Ville du fryse din pik med flydende nitrogen? Det lyder som et spørgsmål, som de fleste mænd ville svare et højt og rungende nej til. Men faktisk er der flere mænd i England, der er begyndt at gøre lige præcis det. En spa i Manchester tilbyder nemlig en behandling, hvor en mands ædlere dele bliver nedkølet med flydende nitrogen, der er hele minus 160 grader koldt. Det skriver Mens Health.

Mændene stikker selvfølgelig ikke pikken ned i det flydende nitrogen, men står i dampene fra den. Og det er også koldt nok.
 

Nedfrysning giver et rush

Hvorfor i himlens navn vil nogen fryse deres pik med flydende nitrogen? spørger du nok dig selv, og det er også et rigtig godt spørgsmål. Men når kulden rammer din pik, sender din hjerne med det samme en masse blod derned for at beskytte den. Det udløser endorfiner i din hjerne, så det kommer til at føles som om, du er lidt skæv.

En anden fordel ved at få frosset din pik ned er, at huden på den kommer til at se ung ud i længere tid. Når den bliver ramt af kold luft, bliver kroppen nemlig bange for, at der er opstået frostskader, og den begynder at reparere på huden, hvilket får den til at se ny og fin ud.

Hvis du snart skal vise din pik frem for en ganske særlig kvinde, kan det være, at du skal overveje at tage til England først og give den en foryngelseskur med flydende nitrogen.  

 

Seneste 6-nyt

Hent flere