Vildkatten Misse: Prøver sex med tilskuere

Det er trendy og frækt. Sex i det fri. Så trendy, at den frække brunette Misse Jensen måtte nyde sig selv på stranden, da hun lagde vejen forbi sidste gang

« Forrige
1 af 2
Næste »

Annonce:

 

Når solens stråler rammer har danskerne det med at blive lidt mere vilde i varmen. Stranden ligger på anden pladsen når der skal knaldes udendørs, erfarer sitet C-date, der har udført en undersøgelse blandt sitets medlemmer.

Her er hele 26% vilde i varmen efter at knalde på den solgule strandbund. Sådan er det også for Misse Jensen, der er kendt, i dansk porno, for at kaste sig ud i lidt af hvert. Denne gang har ekshibitionisten kastet sig ud i pirrende strand-onani på Hundige nøgenstrand.

På stranden ligger den frække, slanke Misse Jensen klar til at forlyste sig med en Delight G-punkts vibrator, der er orgasme-garanteret. Inden hun overhovedet forlyster sig med denne i hendes stramme, våde fisse, får du lov til at se hende smøre sig ind i solcreme, så hendes hud skinner så smukt.

Screenshot elvirafriis.dk  

Sex i det fri er pirrende og sjovt
Kan du som Misse få orgasmer i massevis, der forstærkes ved at andre kigger med når du leger? Så burde du overveje sex i det fri. Det er pirrende og sjovt.

Hotte Misse flirter med tilskuerne, mens hun får flere dybe orgasmer med den helt specielle vibrator. Skal du selv prøve sex i det fri, kan du starte med en skov, der er lidt mere tildækket. Det kan gøre at du får den frække og pirrende leg med ”bliver jeg nu set og opdaget”, det kan være ret frækt.

Er du ekshibitionist ligesom Misse? Så tjek nettet for gode strande. Det havde lækre Misse Jensen gjort, inden hun tog Elvira Friis’ kameramand med ud i felten for at optage. De endte på Hundige Strand, hvor 15 liderlige tilskuere så med, mens Misse Jensen legede og hyggede sig foran kameraet.

Resultatet kan du se i nudist scenen her (URL får du på søndag)

Seneste 6-nyt

Hent flere