Vild fetish! Betaler formuer for at blive bortført og udnyttet

I New York findes der mænd og kvinder, som betaler store summer for at blive kidnappet af maskerede ’gerningsmænd’, der udsætter dem for hård BDSM-sex.

1 af 1

Annonce:

 

 

Ny dokumentar undersøger farlig bortførelses-fetish
I en ny episode af VICE-dokumentarserien Slutever, kigger showets vært, sex-bloggeren Karley Sciortino, nærmere på et voksende fænomen inden for New York’s kinky underverden: BDSM-bortførelses-services.

For de fleste er bortførelser noget man forbinder med organiseret kriminalitet, krig eller tragiske nyhedshistorier, men inden for BDSM-miljøet er det at blive bortført en fetish, der nyder stigende popularitet. Faktisk så meget, at der i dag faktisk findes flere servicevirksomheder, der specialiserer sig i bortførelser. Her betaler klienterne velvilligt tusindvis af dollar for at få gjort deres mørkeste sexfantasier til virkelighed.

Foto: Eromaxxx.dk
Planlægningen af en BDSM-bortførelse kan vare flere uger, og tager normalt udgangspunkt i klientens fantasier, som han eller hun diskuterer med sin hersker gennem flere samtaler. For at bevare et element af overraskelse, bliver herskeren eller herskerinden udstyret med en liste over grænser og seksuelle præferencer. Ud fra denne liste kan de selv vælge hvad de vil udsætte klienten for. Det findes dog grænser for hvilke services de tilbyder.

- Selvom kunden eller den underdanige person giver sit fulde samtykke til alt hvad der foregår under bortførelsen, lige fra kidnapning til misbrug, så skal bortførerne stadig være påpasselige med aktiviteter, der kan give dem problemer med ordensmagten, forklarer Sciortino.

 

Kidnappet og bortført til sexgrotte
I dokumentaren møder Sciortino dominaen Darcy, der i flere år har organiseret BDSM-bortførelser af eventyrlystne sexkunder. Hun indvilger i at lade Sciortino og tv-holdet følge med til en bortførelse af en forretningsmand.

- Han er virkelig spændt på at komme i vores hænder. Til at være sårbar, ikke at blive permanent fysisk skadet, men til at blive fucked up, forklarer hun om hendes mandlige klient og sammenligner derefter en BDSM-bortførelse med at besøge et spøgelseshus eller at tage en tur i en rutsjebane.

Selve kidnapningen starter med at kunden bliver kidnappet under en falsk taxatur på vej til arbejde. Han får bind for øjnene, bliver bagbundet og smidt ind i bilens bagagerum. Derefter går turen til Darcys sexgrotte, hvor han bliver udsat for en avanceret BDSM-afstraffelse.

Videostills: ElviraFriis.dk  

Ikke en usædvanlig fantasi
I dokumentaren besøger Sciortino også psykologen Zhana Vrangalova, der prøver at forklare hvorfor nogle mennesker tænder på denne niche-fetish.

- Psykologien bag at blive bortført, tortureret eller kidnappet er kompleks. Det er faktisk ikke en specielt usædvanlig fantasi. For nogle mennesker handler det bare om at ville slippe kontrollen, udtaler Vrangalova, der dog advarer om at der kan være risici forbundet med den farlige fetish.

- Der er en risiko involveret. Tingene kan komme ud af kontrol. Man kan finde sig selv i situationen man troede man havde lyst til, men indser at det har man ikke, fortsætter hun.

- Det er en hårfin balance og jeg tror at der er ting der kan gå galt, men hele ideen med risiko er at der potentielt er en belønning bagved, og dét er hvad jeg tror, gør at folk fører det ud i livet, lyder analysen fra doktor Vrangalova.

Videostills: ElviraFriis.dk
Se danske Misse blive bortført og dobbelt-penetreret
Hvis du er blevet nysgerrig efter at se hvad der foregår under en BDSM-bortførelse, så kan det anbefales at tjekke videoen ’Kinky Kidnapning’ på elvirafriis.dk. Her får stakkels uskyldige Misse sig en oplevelse hun sent vil glemme, da hun på åben gade bliver kidnappet af to muskuløse fyre, som bortfører og tvinger hende til at deltage i en voldsom trekant.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere