Vil du glæde hende til jul

Så skulle du måske investere i en noget uventet form for sexlegetøj til hende derhjemme, nemlig en massagestol. Skal vi tro denne video, kan de åbenbart bruges til andet end at løsne op for myoser og andre muskelspændinger. Ja, faktisk skaber de en helt anden form for spænding i kvindekroppen.

1 af 1

Annonce:

 

 

Med den overskrift havde du sikkert regnet med, at vi ville skrive en masse om en ny fantastisk dildovibrator eller sådan noget, som du kunne overraske hende med under juletræet i år. Men nej, vi skal tale noget så kedeligt og gammelmandsagtigt som en massagestol. For skal vi tro videoen herunder, så kan sådan en sag nemlig også gøre noget for den seksuelle stemning på hjemmefronten.

At dømme efter sproget er der tale om en russisk video, hvor et par kvinder får en tur i hver sin stol. De to stole har åbenbart forskellige måder at tilfredsstille kvinderne på. For sidst i videoen har de to kvinder byttet plads.

Er massagestolen en helt lille sexmaskine?
Men at tale om overstimulation – sådan som videoens overskrift gør – er måske at stramme den. For godt nok ser det da ud til at kilde lidt ekstra i de nedre regioner på de to kvinder. Men ligefrem orgasme tvivler vi på, at de får med denne velpolstrede sexmaskine af en massagestol.

Ja, det er måske også lige at stramme den, at snakke om sexmaskine. Her går det almindeligvis noget mere vildt for sig. Tag f.eks. en sammenligning med denne Sexmaskine! video fra Elvirafriis.dk, hvor Elvira Friis selv eksperimenterer med en hjemmebygget sexmaskine.

Foto: Doktor Jones  

Så skal der mere gang i den derhjemme, er det næppe en massagestol, du skal investere i. I stedet kunne det være, at du skulle se nærmere på en såkaldt Sybian, der er kendt for at være en endog særdeles effektiv orgasmefrembringer.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere