Vibratoren over dem alle: Magic Wand

Der findes et hav af dildoer og vibratorer til kvinder. Men skal du have noget, der virkelig gør en forskel, skal du have en Magic Wand.

1 af 1

Annonce:

 


Magic Wand'en blev lanceret i 1960'erne som et elektrisk massageapparat, der kunne hjælpe med at løsne muskelspændinger, f.eks. i nakke eller ryg. Men i samme årti begyndte kvinder for alvor at tage deres seksualitet i egne hænder, og en Magic Wand vibrator blev hurtigt forbundet med en helt anden kropsdel.

Siden 1960'erne er Wand'ens popularitet som en lækker og effektiv klitoris-vibrator kun steget støt og har sikret sin plads i populærkulturen. F.eks. optrådte vibratoren i et afsnit af Sex and the City, hvilket resulterede i, at den samme Magic Wand model fra Hitachi kunne meldes udsolgt i hele USA bare et par dage senere.

 

Vibratorernes Rolls-Royce

Meget af vibratorens succes kan man især takke den amerikanske sex-pionér Betty Dodson for.  Hendes mission som sex-coach har i mange årtier været at gøre verden til et bedre sted ”én orgasme ad gangen”. Dodson er især kendt for sine orgasmekurser, hvor hun lærer kvinder at opnå klimaks – og den nemmeste vej, ifølge hende, har altid været en Magic Wand vibrator

Orgasme-effekten af ”Vibratorernes Rolls-Royce” er veldokumenteret. Her er bare nogle få eksempler.

  • Det amerikanske modeblad Cosmopolitan har kortlagt, at Magic Wand'en er det mest anbefalede massageapparat blandt sex-terapeuter i USA.
     
  • I 1979 blev det i studiet ”Journal of Consulting and Clinical Psychology” bevist, at Magic Wand'en er det mest effektive redskab til at opnå orgasme for kvinder.
     
  • I 2008 udgav ”The Scientific World Journal” et studie, der påviste, at hele 93% af 500 kvinder, som ikke tidligere kunne få orgasme, fik et gennembrud med en Magic Wand.

Hitachi magic wand
Eksemplerne på denne vibrators overlegenhed er mange, og det er Magic Wand modellerne også.  Den mest kendte Magic Wand er klassikeren fra Hitachi, men andre firmaer har siden givet den kamp til stregen, og udviklet smukke, ergonomiske og strømlinede udgaver, ligesom der findes en masse lækkert tilbehør – til både mænd og kvinder – bl.a. prostata og G-punkt stimulatorer, som kan påsættes direkte på din vibrator, og gøre dit liv en lille smule mere magisk.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere