Verdens kraftigste klitorisvibrator - nu også til indvendig brug

Med ekstra tilbehør til din super kraftige Magic Wand vibrator kan du hurtigt og effektivt udbygge og optimere din samling af sexlegetøj til at dække næsten alle tænkelige stimulationsbehov.

1 af 1

Annonce:

 

Enhver kvinde bør have sin egen personlige Magic Wand vibrator - just in case!

Særligt i de her tider, hvor stress for rigtig mange er en ubehagelig følgesvend, er det indimellem decideret nødvendigt med en afslappende og afstressende orgasme eller to.

Uden at man nødvendigvis behøves at kæmpe en indædt og sveddryppende kamp for at komme hele vejen i mål. Den super kraftige Magic Wand klitorisvibrator er i 19 ud af 20 tilfælde en garant for dette.

Nu også til analt og vaginalt brug
Magic Wand vibratoren har mere end 50 år på bagen – og er i dag mere populær end nogensinde.

Nye varianter af ”tryllestaven” er med årene kommet til, og det samme er en lang række tilbehør til det store og kraftige stavmassageapparat, der i dag kan benyttes til meget mere end at lindre de ømme rygmuskler og fremkalde klitorisorgasmer på stribe.

 

Fx kan du udbygge og optimere din Bodywand Original Magic Wand med et specialdesignet såkaldt Rabbit tilbehør - og vupti, så har du pludselig en super-duper vibrator til stimulation af både klitoris og G-punktet på samme tid.

Er du selv og/eller kæresten til at blive vibratorstimuleret analt, hvor vibrationerne for alvor banker igennem, så rammer denne danske Magic Wand kombineret med dette anale tilbehør direkte i øjet – om man så må sige!

50 år – og frækkere end nogensinde
Med sine mange årtier i soveværelset hos kvinder og par verden over, er Magic Wand vibratoren en snart oldgammel nyhed. Men gammel er i denne forbindelse kun positivt og godt.

For i takt med, at brugen af sexlegetøj kun er blevet mere og mere udbredt, jo mere efterspurgt og populær er ”den gamle dame” også blevet. Dette gælder for både de lidt ældre og de mere moderne udgaver af stavmassageapparatet.

Da vibratortypen helt generelt ikke hører blandt de mindste stykker sexlegetøj, du i dag kan anskaffe sig, så er der nu også kommet mini udgaver af Magic Wand vibratoren i handlen.

Som dog kun er mini rent fysisk. Når det kommer til produktets arsenal af vibrationer, så taler vi nemlig maxi. Udtænkt, designet og produceret til fx at kunne tage med sig i håndtasken – det er jo ikke kun hjemme i soveværelset, lysten til en orgasme eller to med jævne mellemrum melder sig.

Se også: Vibratoren over dem alle: Magic Wand  

Seneste 6-nyt

Hent flere