Ved du, hvad hun tænker på, når I har sex?

Kvinder er nogle komplekse størrelser og så er der det der med, at de kan multitaske. Så faktisk kan det godt være, at hun ligger og spekulerer over opvasken eller en opgave på jobbet, mens I har sex. Er det tilfældet, er det et faresignal, du bør reagere på. Problemet er bare, at du aldrig får hende til at indrømme det. Men heldigvis kan det forebygges!

1 af 1

Annonce:

 


Lytter du nogle gange med, når hun har veninder på besøg? Og undres du over, hvad de rent faktisk snakker om? Velkommen i klubben. For tit virker det noget overraskende, hvad der kan være på tapetet, når først snakken går. Især når det handler om deres mænd.


Kvinder har et helt andet syn på sex end os

En af de ting, du måske har lyttet længe nok med til at forstå, er, at kvinder har et helt andet syn på sex end vi har. For os handler det om at få udløsning for vores opbyggede seksuelle ophidselse og så nyde befrielsen og afslapningen bag efter. Det er da for katten derfor, vi så tit falder i søvn, lige efter vi har knaldet.

Men for kvinder er det mere kompliceret. De er af natur et multiorgasmisk væsen, der ikke bliver trætte efter den første orgasme. De kan blive ved og de kan også ride på den bølge af seksuel ophidselse længe, som vi mænd bare gerne vil have til at kulminere.

Men skal det fungerer for kvinden, skal hun også have følelserne med. Hun skal lukke dig ind i sit hjerte, før hun spreder benene for dig – og hun skal følge sig værdsat, elsket og begæret, for at jeres sexliv kan tilfredsstille hende.


Derfor tænker hun nogle gange på opvasken, når I boller

Er der ikke balance mellem erotik, kærlighed og intimitet i hendes verden, kan det godt stadigvæk være, at hun gerne vil bolle med dig. Men du kan ikke vide dig sikker på, om det er opvasken eller det vigtige møde i morgen, hun ligger og tænker på, mens I er sammen.

Det er faktisk et tegn på, at hun ikke finder dig så attraktiv længere og ikke er nær så tiltrukket af dig mere. Men du får hende aldrig til at indrømme, at hun ikke er tilstede mentalt, mens i er sammen på lagnerne – eller hvor det nu foregår.


Sådan undgår du, at hun ikke er mentalt til stede

Er det først kommet så vidt, er det lige før, du er bedre tjent med at rykke den af til pigerne hos Elvira Friis end at være sammen med kæresten. Men heldigvis kan du forbygge problemet, ved at gøre noget aktivt for, at få hende til at føle sig værdsat og elsket.

Det handler om de små ting i hverdagen, om det lille klem, den lille uventede gave, at du virkelig hører efter, hvad hun fortæller dig – og husker på, at det ikke nødvendigvis betyder, at du skal komme med en løsning, blot at du hører, hvad hendes bekymring eller udfordring er – og at du viser, at du begærer hende. Ikke på den sjofle, dirty måde, som vi mænd tit mener, er det pigerne vil have. Nej, lige et sødt kompliment eller en lille berøring på andre end de frække steder – og et kærligt blik. Kærligt, sagde jeg!

Så er du godt på vej til at sikre dig, at det hverken er arbejde, opvask eller hovedrengøring, hun tænker på, næste gang I er sammen.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere