Var det noget med en analplug?

En anal plug er det stykke sexlegetøj, som kendisfrisøren Danni Sigen skulle have brugt i stedet for et vibrator-æg, da han for et års tid siden skulle spille smart til Reality Awards 2016. Den fejl skal du ikke begå, hvis du og ”fruen” har besluttet jer for at eksperimentere med det bagerste hul.

1 af 1

Annonce:

 

 

Det gav en hel del genlyd i sladderpressen, da kendisfrisøren Danni Sigen sidste år omkring denne tid, troppede op til Reality Awards med, hvad han troede var en analplug oppe i det bageste hul. Det skyldes muligvis, at han ville gøre porno-celebrityen Nicole Brøggler kunsten efter. Hun troppede nemlig op på scenen året før med en analplug solidt plantet, der hvor solen aldrig skinner.

Men som vi alle ved, valgte Danni Sigen forkert i skuffen med sexlegetøj og fik stoppet et vibrator-æg op i stedet. Det forsvandt så eller faldt ud eller hvad der nu blev af det, og Danni endte aftenen på skadestuen med hele den danske sladderpresse efter sig.

 

Derfor skal du vælge en analplug frem for et vibrator-æg

Årsagen til uheldet var, at et vibrator-æg ikke har den ”stopklods” på, som en analplug har. Den forhindrer analpluggen i at forsvinde op i mørket og dermed udløse en gratis billet til skadestuen.

Derfor er det vigtigt, at du anskaffer en rigtig analplug frem for at sende konens gamle dildo eller hendes vibrator-æg på eventyr, hvis I – enten hun eller dig – skal eksperimentere med lidt bagdørsgymnastik.

Analplugs fås i mange forskellige udformninger og både med og uden vibrationer. Ja, faktisk kan du ligefrem få analplugs med en flot ”juvel” i bunden af foden, der så kan pynte mellem ballerne, når først analpluggen er kommet op på plads.

Så elsker hun at have masser af bling-bling på, så køb hende sådan en analplug. For sådan en har hun med garanti ikke, og hun har sikkert heller aldrig prøvet at være pyntet på kant af kroppen før.

 

Analplugs til mænd

Hvor de lige analplugs kan bruges af begge køn, findes der også særlige analplugs til mænd. De har et lidt krumt hoved, der er designet til at ramme prostata – eller p-punktet. Prostata fungerer lidt lige som kvindens g-punkt og kan fremkalde nogle voldsomme orgasmer, der minder meget om dem, kvinder oplever. Derfor fås denne type analplugs også med vibrator.

 

Start i det små

Er I nye ud i analsex, er det en rigtig god ide at starte ud i det små. Det kan enten være i form af en såkaldt analkæde, der består af kugler på en ”snor”, som bliver større og større, eller ved at købe et sæt med analplugs i forskellige størrelser. Begge dele gør det muligt at starte med den mindste kugle eller analplug og så øge størrelsen i takt med, at I får mere erfaring – og finder ud af om I kan lide det eller ej.

 

Der findes også en analplug til dig

Uanset om det er fruen eller du selv vil prøve en anderledes og mere intens orgasme, er det en god ide at se nærmere på det store udvalg af analplugs hos de af nettets webshops, som sælger sexlegetøj. Der findes med garanti også en analplug til en af jer derude et sted.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere