Valentinsguide til mænd: Fem sikre sextips

Kvindelig legetøjsekspert og sexblogger giver frække tips og ideer, der gør dagen ekstra god

1 af 1
 

Man behøver ikke ty til sexologerne, når man har brug for at godt sexråd i anledning af Valentinsdag.

Den danske sexblogger og legetøjsekspert JoanB har i hvert fald en række tips til manden, der ikke aner, hvad han skal gøre for at glæde kæresten:

Massage
- Personligt har jeg overhovedet intet imod, at en omgang lækker helkropsmassage ender med sex. Særligt hvis det er mig, der er den modtagende part – og at massagen er skruet sammen som et langt forspil. Hvor det for hende på sengen eller briksen undervejs i seancen er svært at greje, om det efterfølgende skal blive til mere eller ej.

- En omgang lækker massage er svær at sige nej til. Særligt hvis der er sørget for at sætte den fornødne tid af til det. Så en sådan må du som mand rigtig gerne sætte kryds ud for på din Valentinsliste. At du så også har frække bagtanker med tiltaget, det er også ok - særligt hvis du griber massagen an på den helt rigtige måde

- Fra første sekund gælder det helt enkelt om, at du bogstaveligt talt holder dine fingre fra hendes intime områder. Til gengæld må du rigtig gerne komme ekstra tæt på – og kommer du indimellem også sådan lige til at strejfe lidt, hvor det sitrer ekstra meget, så er du på helt rette vej. Du skal evne at holde dig tilstrækkeligt længe i skindet. Så skal hun lige så langsomt nok gå fra måske mindre tændt til super tændt - og er du rigtig god til at pirre og tirre hende undervejs, så vil hun til sidst nærmest tigge og bede dig om at få hende hele vejen i mål.

- Når du først er nået så langt med din kvinde, så er det også meget nemmere end ellers at give hende både flere og mere intense orgasmer end ellers. En sådan omgang massage, ved jeg af egen erfaring, er noget af det bedste forspil til sex, man som kvinde overhovedet kan forestille sig. Særligt hvis der på forhånd netop IKKE er lavet aftale om, at det skal ende med sex.

 Læs JoanB’s massage-guide til mere intense orgasmer her

Mad
Joan mener, at kvinder elsker at blive forkælet, men også gerne at blive taget på sengen.

- Blive godt og grundigt overrasket på den positive facon. Og er der noget, der på Valentinsdag ville både glæde og overraske, så var det, at ham derhjemme gik en tur i køkkenet for at tilberede en omgang super sexet mad.

- Til dette Valentins-fif til manden har jeg allieret mig med en mandlig bekendt, Niklas, der er madblogger – og som seriøst evner netop denne madkunst.

Under overskriften ‘Spaghetti med venusmuslinger – sexet mad, fortæller Niklas i et indlæg på min blog blandt andet følgende om retten, jeg vil anbefale dig at overraske konen/kæresten/elskerinden med:

‘De mest sexede pastaretter er med skaldyr. En af mine favoritretter, som jeg da også bestiller som det første, når jeg er ankommet på en af mine hyppige rejser i Italien er Spaghetti Vongole – altså spaghetti med venusmuslinger. Bare smag på navnet. Det er sexet. Venusmuslinger er nogle af de smukkeste skabninger, og det er næsten en erotisk oplevelse at åbne dem og sutte det velsmagende indhold i sig blandet med safterne fra vinen og olien.’

Lad madblogger Niklas guide dig hele vejen i mål med middagen, der nok skal tage kegler hos din kvinde – og samtidig, ikke mindst, lægge en god bund til meget, meget mere. Læs her

Flydende sexlegetøj
Nok ikke så overraskende kommer Joan med et par anbefalinger fra sin egen verden – nemlig sexlegetøj:

- Et af de stykker sexlegetøj, som jeg ynder at kalde det, er både flydende og super billigt og nemt at gå i krig med – nemlig glidecremen og intimmassage olien. Under sex er vi vant til at benytte vores hænder fingre på hinanden – og har med vores hænder også den bedste og mest naturlige feeling med, hvad vi nu har gang i.

- Når man krydrer dette med en til lejligheden lækker og velegnet glidecreme eller intimmassageolie, så bliver oplevelsen for både den givende og modtagende part bare så meget mere intens og lækker – og glidende og plaskende og sjaskende. Så husk lige at dække af, inden i kaster jeg ud i det helt store olie-sjov-show. Selve stimulationen af hinandens kønsdele, når man benytter sine fingre, bliver også, i min verden, bare så meget mere….ja, glidende og givende.

Klitoris
- Skal jeg anbefale et lidt mere traditionelt stykke sexlegetøj, du i den helt store stil kan glæde og fornøje hende med – og som du med stor fornøjelse også selv kan benytte på hende, så bør du overraske hende med en såkaldt berøringsfri klitoris stimulator i Valentinsgave.

Læs JoanB’s test af de bedste klitoris stimulatorer på markedet.

Klitoris-stimulatoren, der stimulerer via små og intense trykbølger, er årtiets mest revolutionerende stykke sexlegetøj til os kvindere. Og har din kæreste først fået en orgasme eller to, så er hun efterfølgende bare så meget mere på end ellers – endnu et godt lille sextip til dig, der ønsker at Valentinsdag skal blive ekstra vellykket.   

Tur i biffen og orgasme-boksen
- Jeg har været en tur i biffen, sammen med min gode blogger-veninde Mill – og det synes jeg helt klart også, at I som par bør gøre på netop Valentinsdag. Og naturligvis er det Fifty shades Freed (Fri), jeg her vil anbefale. Nøjagtig som med massagen, jeg lagde ud med at fortælle os, så er den nye film med Christian Grey og Anastasia Steel det perfekte forspil til at fortsætte hyggen hjemme i egen dobbeltseng.

Nu har jeg set alle tre film, og denne synes jeg, er den bedste i trilogien – og nej, Fifty shades Freed er ikke fuld af s/m- og bondage-scener. Denne gang er vi ude i meget mere kærlig og sanselig sex, men hvor man som biografgænger stadig får godt med smæk for skillingen.

Når I så vender hjem efter turen i biffen, hvor ret mange typer af sexlegetøjsprodukter undervejs i handlingen bliver præsenteret, så ville det da være mere end oplagt at overraske hende med en boks med netop sexlegetøj.  

Er sexlegetøj helt nyt eller forholdsvis nyt for jer, så er en boks, hvor man køber flere forskellige produkter på samme tid, en rigtig god og samtidig super prisvenlig ide.

Desuden giver boksindholdet god mulighed for at eksperimentere og prøve sig lidt frem. Lige som man kan benytte de forskellige produkter solo eller på kryds og tværs af hinanden.

Min anbefaling til en Valentines-gave i denne boldgade, går på en boks med udelukkende danske stykker sexlegetøj - og hvor vi alle kan være med, men hvor indholdet i høj grad stadig lægger op til spændende, pirrende og helt nye måder at sexlege sammen på, til måske endda langt ud på natten.

Rigtig god og sexet Valentinsdag!