Valentins tømmermænd? Her er lynkuren

Var du en af de uheldige mænd, der gjorde meget lidt eller slet intet ud af Valentinsdag, er det forholdsvist nemt at gøre misæren godt igen

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Kvinder husker som elefanter – og glemmer aldrig selv dine mindste fejltrin. Hvis du altså ikke sørger for at rette op på dem igen. Og gerne hurtigst muligt. For både din egen, hendes og forholdets skyld.

Ok, det lyder måske en smule karikeret, men der er altså noget om sagen.

I dage og uger op til netop overståede Valentinsdag bliver vi tudet øjne og ører fulde af mulige gaveønsker til ham eller hende, man elsker.

Alligevel er det ikke alle især mænd, der enten husker dagen. Eller simpelthen bare nægter at huske dagen – og så kan man(d) hurtigt komme i uføre derhjemme.

Så kan det meget vel være, at der skal lappes på forholdet. At der skal fremskaffes et finurligt plaster på såret til, at der atter kommer balance i tingene – og her er frækt undertøj til hende en ret så god løsning.

Især hvis du ikke spørger hende til råds først, men simpelthen selv vælger sættet og bestiller ud af det blå. Det er nemlig sådan, hun gerne ville have oplevet det på Valentinsdag. Men som bekendt: Bedre sent end aldrig.

Desuden er der den kæmpe store fordel ved frækt/kinky/sexet undertøj til hende, at købet lynhurtigt kommer en selv til gode.

Hvis du endda lægger et lille kærlighedskort og blot en enkelt rød rose ved lingeri-gaven, så fordamper hendes elefant-hukommelse som dug for solen.

Kjolen får hende til at føle sig afklædt og sexet
”Kjolen vil få dig til at føle dig afklædt og sexet ved hjælp af det store åbne netmønster. Kjolen er kort og netmønstret bliver mindre omkring lårene. Stropperne omkring skulderpartiet er tre-delt, og du kan sætte dem lige som du vil, hvilket giver et ekstra frækt udtryk. Materialet er utrolig fleksibelt og elastisk og vil derfor passe de fleste størrelser,” skriver danske Sinful.dk om en af de modeller, nemlig Mandy Mystery netkjole, landets førende shop med sexlegetøj, erotiske lingeri mv. sælger flest af.

Det er heller ikke så svært at forstå, når man først ser den pænt kropsafslørende kjole præsenteret.