Vær kinky i København

Helt ny festival fejrer alternativ seksualitet i den kommende weekend

1 af 1

Annonce:

 

Er du nysgerrig på den sorte side af seksualiteten, er du interesseret i at møde ligesindede folk fra ind- og udland, der optræder med, fortæller om og viser, hvad BDSM også kan handle om?

Så er xPlore-festivalen måske noget for dig. The Magnet på Refshaleøen er i tre dage 4. 5. og 6. august rammen om den kinky festival, hvor eksperter på s/m og tantra har fokus kreativitet, nysgerrighed, det mørke, det skræmmende og det absurde.

Mere end 40 workshop, talks, foredrag, performances og ritualer, der alle handler om at fejre seksuel mangfoldighed, er på programmet til xPlore-festivalen, som for første gang kommer til København.

Personligheder fra ind- og især udland arbejder med blandt andet såkaldt Conscious Kink. Her er nogle af indslagene:

Danske Steen Schapiro, filminstruktør og seksualpolitiker, holder foredrag om kinky sex og politik og om, hvorfor det er så undergravende, og om shamanistisk kink - den indre spirituelle rejse, som udøvere af BDSM kan opleve.

The Mega Pirate Rape Orgy - ført an af Seani Love - handler om frække forhørslege, hvor man erotisk forhører hinanden.

Self Love and Chocolate styres af xPlore-festivalens bagmand Felix Rockert. Her kan man angiveligt onanere og/eller spise chokolade.

Sacred Squirting-workshoppen ledes Christine Borch og dykker dybere ned i den kvindelige ejakulation.

Kinbaku - parret bag den populære danske dojo Kinbaku Lounge Scot og Namárië, viser, hvordan man kan japansk bondage kan udføres.

Boys get Fucked in the Ass - workshop med den biseksuelle performer Nehra Stella, hvor deltagerne får mulighed for at penetrere eller blive penetreret...

Du kan også lære om det erotiske i leg med ild og i leg med husholdninsfilm. Det er dog to forskellige workshops.

Billet, der dækker alle tre dage, koster 1650 kroner.

Seneste 6-nyt

Hent flere