Unges frække anbefaling: Moody er godt for humøret

Den kompakte Moody er en effektiv allround-vibrator

1 af 1

Annonce:

 

Sexlegetøjsekspert JoanB anbefaler en god, gammel veninde: Dildo vibratoren ”Frøken Moody”.

En must have vibrator, der kan benyttes af ham, hende og parret.

- Heldigvis er vi, så småt da, kommet over den gamle hurdle med, at 'rigtige mænd' ikke modtager analt. Selvfølgelig er det da ok at være til anal stimulation - også som heteroseksuel mand. 

En anden, lidt mindre hurdle, handler om danskernes generelle syn på sexlegetøj - og her er vi på meget kort tid nået rigtig langt. I dag sex sexlegetøj næsten udelukkende som krydderi ens sexliv med sig selv eller sin partner, hvilket dildoer, vibratorer, penisringe mv. da også udelukkende bør blive set som.

Mød effektive frøken Moody
Med udgangspunkt i, at kun flere og flere mænd er til at bruge sexlegetøj og tænder på at blive stimuleret analt, har jeg denne gang valgt at fokusere på dildo vibratoren Moody - jeg anser som et must have produkt.

Læs Joanbs test og anbefaling af Moody her

- Det er en lille og kompakt vibrator, som i gamle dage hed Stubby, og som jeg første gang anmeldte i magasinet Tidens Kvinder. Og selv om rigtig mange andre vibratorer i kategorien er kommet til siden, så holder Moody stadig hele vejen.

- Ja, jeg er faktisk mere glad for ”hende” i dag. Nøjagtig som med en del mænd og god vin, så er Stubby/Moody kun blevet tanden mere smagfuld og indbydende med alderen.

Dildo-vibratoren i silikone er oprindeligt designet og udviklet til kvinder, særligt med stimulation af G-punktet og klitoris for øje. Moodys vibrationer er ret kraftige og effektive. Men også mænd har med tiden fået øjnene op for produktet. Som en effektiv dildo vibrator til anal stimulation – og, naturligvis, stimulation af prostata.

Moody er dog hverken for ham eller hende, der er nybegynder udi det anale. Her bør man i stedet finde frem til en mindre og (specielt i omkredsen) mere skånsomt variant.

Er man derimod lidt mere øvet i gamet – og ønsker sig et produkt, der både kan benyttes som dildo og vibrator, så er denne dildo vibrator helt perfekt.   

Den så vigtige stopklods
At Moody også kan benyttes af ham (og hende) til anal stimulation, er på grund af Moodys silikonekrans, der adskiller indføringsdelen med håndtaget. En effektiv stopklods, man oplever på alle typer af anal-egnede produkter – som sikrer at sexlegetøjet kommer her til og ikke længere.

Læs hvordan du sikrer dig imod unødvendige anale uheld med sexlegetøj her

Par, hvor enten han eller hun eller begge er til at modtage analt, kan også have stor fornøjelse og glæde af at have en dildo vibrator som Moody liggende i sengebordsskuffen.

Overhovedet intet galt i at benytte sexlegetøj på sig selv. Det er vi jo rigtig mange, der gør. Det giver dog et drys ekstra krydderi på legen hvis man har en ligesindet legekammerat, som er pænt opsat på at give en hjælpende hånd, når man er ”in the mood for Moody”.

Se også: Ugens frække anbefaling: Innovativ stangteknologi  

Se også: OVO sexlegetøj – avanceret teknologi og prisvindende designs

Se også: Kvinde, lån ham din Satisfyer  

Seneste 6-nyt

Hent flere