Unge frække anbefaling: Årets orgasme-gave til kvinden

Blogger JoanB har testet markedets bedste klitoris-stimulatorer

1 af 1
 

Nordens førende sexlegetøjsekspert, danske JoanB, har haft det store arsenal af berøringsfri klitoris-stimulatorer fremme. På baggrund af intens konkurrence og priskrig spår hun, at klitoris stimulatoren bliver årets helt store gavehit til kvinden, der ønsker orgasme i julegave. 

Det er nu lidt mere end tre år siden, at den første såkaldt Womanizer blev markedsført – og dermed samtidig den første berøringsfri klitoris stimulator, der ikke vibrator-stimulerer, men derimod stimulerer via små og intense trykbølger direkte på klitoris.

Og så er det ellers bare gået hurtigt. Ikke mindst siden den dag, hovedkonkurrenten og ”ærkefjenden” Satisfyer lancerede deres første produkt i genren for at få en bid af den for hver dag kraftigt voksende kage.

- I dag har de to store på markedet, Womanizer og Satisfyer, en lang række endda rigtig gode og effektive stimulatorer at byde alle os kvinder på. Jeg stempler dem som orgasmesikre, men der er fordele og ulemper ved hvert enkelt produkt.

- Derfor var høje tide at måle de tre bedste klitoris stimulatorer fra hvert et de to giganter op imod hinanden i den ultimative test anno snart jul 2017.

Mærke- og priskrig gavner julehandlen
- Skærpet konkurrence skærper i høj grad også producenternes fokus på at gøre det endnu bedre, samt komme op med nye og lidt anderledes typer af produkter i genren, der forhåbentlig kan æde markedsandele. Og der er virkelig kommet konkurrence på drengen de to store producenter af klitoris stimulatorer imellem. Positivt for alle os forbrugere.

- Zoomer vi ind på vores egen lille andedam, så er konkurrencen på sexlegetøjsmarkedet i løbet af 2017 også blevet skærpet. Og her pr. den 1. december er endnu en ny webshop, jeg har pænt store forventninger til, Tucan Shop, også kommet på banen.

- Ejet af ægteparret Mie og Torben, der sammen driver Nordens største og mest luksuriøse swingerklub, Tucan Club.

- Hertil kommer, at flere af de store danske shops med salg af sexlegetøj op til julehandlen for alvor, rent prismæssigt, er gået i kødet på hinanden – med fokus på blandt andet de populære klitoris stimulatorer. Produkter, der ikke kun er super effektive, men som også er ekstra skånsomme i deres stimulation af klitoris, siger JoanB – der spår, at den berøringsfri klitoris stimulator vil blive givet til ikke så få danske kvinder som årets frække og meget personlige julegave, der IKKE kommer med under familiens juletræ.

Tøjl Dankortet og dine lyster
- Kigger vi en lille smule længere frem, så vil konkurrencen på pris, kvalitet, service mv. i den hjemlige sexlegetøjsbranche kun yderligere blive skærpet i løbet af 2018.

- Derfor går min opfordring til slut da også på, at man ikke nødvendigvis handler sin nye dildo, vibrator eller masturbator det første og bedste sted, man besøger på nettet.

- Men at man i stedet sørger for at tøjle Dankortet og sine lyster i den tid det tager at finde frem til den shop, hvor det nu bedst kan betale sig at handle. Nøjagtig som når man står over for at købe alle andre typer af ofte ikke helt billige produkter, siger sexlegetøjseksperten og blogger om seksuel sundhed, JoanB fra www.joanb.dk

LÆS den store test af klitoris-stimulatorer her