Undgå disse 4 fejl i jeres sexliv

God sex handler om at den rette kemi er til stede. Det er en meget skrøbelig tilstand, hvor selv den mindste ubalance eller forkerte handling kan ødelægge hele scenariet. Desværre er der også mange tabuer og forudindtagede meninger om, hvordan man får skabt grundlaget for en hed tur på lagnerne. Vi har samlet de 4 værste fejl her

1 af 1

Annonce:

 

 

Kemi er en underlig størrelse. Især den kemi der er mellem mennesker. Selv om du gør nøjagtigt de samme ting, som sidst I fik en fantastisk hed og intim aften ud af det, resulterer det sjældent i, at det samme sker igen. Ganske som den der vin eller den der ret mad, der smagte helt fantastisk på ferien, bare smager af nul og niks, når du serverer den efter I er kommet hjem.

Derfor findes der ingen universelle råd eller metoder til, hvordan I får en aften med god sex ud af anstrengelserne. Det er straks nemmere, at liste en række ting, I skal lade være med, hvis I gerne vil øge chancerne for at få mere sex i jeres forhold.
 

Der skal ikke en date-aften til for at få lyst

Selv om det er super romantisk, er det absolut ingen garanti for, at du får sex, bare fordi du har tilrettelagt en lækker og meget stemningsfyldt date-aften for din udkårne. Selv om hun da bestemt vil sætte pris på den, er det ikke sikkert at den rette kemi opstår.

Det behøver ikke at være noget, du har gjort forkert. Der er oftere tale om udefrakommende faktorer som en stresset dag på jobbet. Er date-aftenen en overraskelse til hende, kan den manglende interesse i seksuelle udskejelser måske skyldes, at hun egentligt havde planlagt noget andet, som hun så ikke helt kan slippe tankerne om.
 

I skal huske at snakke om sex

Der er mange par, der slet ikke snakker om sex med hinanden. Det skal bare opstå og så handler det ellers bare om at lade tingene ske – og hvem ved, måske er I heldige at ramme noget, som den anden kan lide.

Det er især det der med at få opfyldt sine seksuelle drømme, som en god og åbenhjertig snak om sex kan åbne op for. For får en af jer – eller måske jer begge – ikke opfyldt de seksuelle fantasier, i går med, opstår der en ubalance mellem jer, som i værste fald kan føre til utroskab. Så snak nu sammen om sex for katten!
 

Det er ok, at sex bliver en rutine

Mange par er også ved at gå op i limningen, fordi de for alt i verden vil undgå, at deres sexliv bliver en rutine. Men i travl hverdag kan det bare blive rigtig svært at blive ved med at finde på nye indledninger og nye handlinger i dobbeltsengen.

Det kan i det hele taget blive svært at finde tid til sex. Så selvfølgelig er det i orden, at sætte tid af i kalenderen på et tidspunkt, hvor I ved, at I har god tid – og selvfølgelig er det i orden, at I får en vis form for rutine i sengen. Hellere det end slet ingen sex, right?
 

Det er ok at sige nej, hvis du ikke har lyst

Der er også dem, der mener, at det ikke er i orden at sige nej til sex. Fordi det nemt giver en masse ballade mellem jer. Men hvad er alternativet. Medlidenhedssex?

Det fører til et uligeværdigt forhold, hvis den ene part tit dyrker sex med den anden af medlidenhed. Det er begyndelsen til enden på forholdet og til en desavouering af den part, der bliver dyrket sex med af medlidenhed.

Så hellere aftale, at det er i orden at sige nej til at dyrke sex, hvis en af jer ikke har lyst. Det er et tegn på, at I har et stærkt forhold og at I respekterer hinanden. Men husk nu at et nej er et nej, uanset hvor meget lyst, du har.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere