Ugens frække anbefaling: Sexlegetøjet til julestressede par

Sådan bruger I super-vibratoren, der lægger en dæmper på julestressen

1 af 1
 

Sexlegetøjsekspert JoanB anbefaler den justerbare par vibrator We-Vibe Sync til parret, der har brug for et super effektivt stykke parlegetøj og undskyldning for i fællesskab at bruge mere kvalitetstid sammen under dynerne.

- Jeg er flere gange blevet godt og grundigt irriteret og skuffet over nye såkaldt klemmevibratorer på markedet. Men kun lige indtil jeg fik par vibratoren We-Vibe Sync ind ad døren.

Her var endelig et produkt i kategorien, man rent fysisk kan justere på, så den passer perfekt til ens anatomi – og hvor ham derhjemme også kan lege med, smiler sexlegetøjsekspert og blogger om seksuel sundhed, JoanB. Hvis anmeldelse af den hidtil bedste vibratorklemme til par, vurderer JoanB, der indtil videre er kommet på markedet, du kan læse her     

Parlegetøj åbner døre til intim kvalitetstid sammen
- We-Vibe Sync kan enten benyttes af hende solo eller af parret sammen – og er designet sådan, at produktet vibrator-stimulerer klitoris og indvendig i vagina, på g-punktet, på samme tid. Men hvor der samtidig er mulighed for og plads til, når vibratoren først er kommet på plads, at han kan penetrere hende vaginalt. Dermed kan også han få glæde af produktets vibrationer, fortsætter JoanB.

Hun anbefaler, at man som par forærer dette stykke sexlegetøj som en før-jul-gave til sig selv.

- December er for de fleste af os lig med en bunke stress og jag. Fra tidlig morgen til sen aften – og så er det, at parforholdet i rigtig mange tilfælde skubbes alt for langt i baggrunden til fordel for alt muligt andet, man i julemåneden ”bare skal overkomme og nå”.

En årlig udfordring, der hurtigt kan skabe en masse splid og ballade på hjemmefronten – og pludselig er december ikke så sørens fantastisk og hyggelig længere.

- Derfor kastede jeg og Manden og en lang række andre julestressede par rundt om i hele landet kastede os over 24 dage med sex på daglig basis i december 2016. Det kan du læse om her

Diverse stykker sexlegetøj spillede en væsentlig rolle for alle. Det handler jo om at holde dampen oppe og gryden i kog – og blot 5 – 10 minutters intimt samvær om dagen har altså en super positivt effekt på såvel stressniveauet som julehumøret helt generelt.

Hænderne fri til andet frækt
På sin blog fortæller Joan:
'Når man som par leger med We-Vibe Sync klemmen, er det en kæmpe fordel, at både han og hun, da produktet jo sidder af sig selv, har begge hænder fri til andet spændende. Som fx til at have fingeren på fjernbetjeningen eller smartphone skærmen, når der skal skiftes imellem vibrationsmulighederne.

Og hvem siger, at det altid skal være ham eller hende, der styrer og bestemmer? En del af legen kan være, at man skiftes til at styre slagets gang. Dette fungerer i hvert fald for os!

Og så kan jeg få orgasme med Sync – både solo og sammen med Manden. Og endda forholdsvist nemt, når jeg er i det humør. Men sådan er det jo ofte, når tingene pludselig passer og spiller 100 procent sammen, fortæller JoanB blandt andet i sin anmeldelse af super-klemmen, hun anbefaler som julestress-dæmper.