Ugens frække anbefaling: Sådan bliver cafeturen orgasmisk

Legetøjsekspert elsker sit fjernbetjente skedeæg

1 af 1

Annonce:

 

Med Lyla fra LELO kan du kontrollere, styre og bogstaveligt talt ryste kæresten til indvendig stimulation og orgasme - også midt nede i supermarkedet, fortæller sexlegetøjsekspert JoanB, som anbefaler skede-ægget som et must have produkt til par.

- I 20 år har jeg testet og skrevet om et utal af sexlegetøjsprodukter, og da jeg skulle gøre op med mig selv, hvad der af gamle produkter holder den dag i dag, så kunne jeg ikke komme uden om det fjernbetjente bækkenbundsæg Lyla.

Et stykke sexlegetøj til par, man som par kan få rigtig stor fornøjelse ud af. Både derhjemme og ude i byen, når man ønsker at krydre sexlivet yderligere, fortæller 42-årige JoanB, som peger på det svenske lege-æg det perfekte stykke sexlegetøj – med ekstra tryk på legetøj.

- Jeg og min mand testede i sin tid Lyla på den måde, at jeg sad foran computerskærmen, mens han sad med vibratoræggets sense-mode kontrol (der fungerer via små bevægelsessensorer) i et helt andet værelse. Og selv med ægget oppe og lange bukser uden på, registrerede vibratoren hver en bevægelse, han gjorde med remoten i hånden.

Det gav et ret fint billede af, hvordan man kan benytte vibratoren i biffen, i supermarkedet og nede på den lokale cafe. Eller hvor man nu har lyst til at lege lidt frækt og eksperimenterende sammen. Uden andre end kæresten og en selv ved, hvad man med et stort smil lå læben har gang i der ved cafe-bordet, smiler sexlegetøjseksperten.

Hurtigere, hurtigere
I forbindelse med sin test og anmeldelse af must have produktet på sin blog skrev JoanB følgende om brugen af Lyla-remoten, der fungerer via SenseMotion-teknologi:

”Holdes hånden stille, stopper vibrationerne, og rystes hånden meget kraftigt, vibrerer Lyla også det bedste, den kan. Så det kan være en god ide, at stikke ham remoten, hvis han alligevel skal onanere. Du ved – frem og tilbage, kom nu skat – hurtigere, hurtigere HURTIGERE!!”

- At jeg fremhæver LELO’s bækkenbundsæg fremfor rigtig mange andre vibratorer i samme genre, handler i høj grad om æggets kvalitet, stabilitet og lækre design. Det kan kvinder jo meget dårligt stå for – og skulle jeg og manden selv finde på at tage i byen med et stykke sexlegetøj, så kunne pilen meget nemt komme til at pege på netop Lyla. Lige som vi med jævne mellemrum finder ægget frem til hygge og leg derhjemme, slutter JoanB fra www.joanb.dk.

Se også: Æg-te fjernbetjent sexlege-glæde  

 

 

 

----------------   

 

 

 

 

 

 

 

 

Seneste 6-nyt

Hent flere