Ugens frække anbefaling: En sexgadget med 64 smutveje til orgasme

1 af 1
 

Sexlegetøjsekspert JoanB anbefaler denne fusions Rabbit Vibrator, der både kan vibrere og støde frem og tilbage af sig selv. En vibrator til kvinden, der kan stimulere hende til orgasme via intet mindre end 64 forskellige indstillinger.

En rigtig omgang selvforkælelse til kvinder - eller en oplagt gaveide fra ham til hende.

- Denne gang vil jeg anbefale en helt speciel og for de fleste noget anderledes stykke sexlegetøj til kvinden. Nemlig Bi Stronic Fusion, der stimulerer klitoris og indvendig i vagina (på G-punktet) på samme tid. Hvorfor produktet også hører til i Rabbit Vibrator kategorien. 

Læs JoanB’s anmeldelse af Bi Stronic Fusion

Effektiv og kraftfuld dame
- Bi Stronic Fusion er en super effektiv og kraftfuld dame, som heller ikke er helt billig, men er alle pengene værd – og som jeg første gang stiftede bekendtskab med for snart to års tid siden. Men det gør altså ikke den pulserende rabbit vibrator mindre effektiv at erhverve sig her i 2017, fortæller den kvindelige sex- og sundhedsblogger og sexlegetøjsekspert, der i sin anmeldelse af produktet blandt andet skriver følgende om den selvstødende dildovibrator:

'Bi Stronic Fusion er noget kraftigere end hvad jeg ellers husker fra forgængerne, eller også er det hele udformningen af BSF, der gør udslaget. Det er ret nemt at finde favorit kombinationen, altså kombien mellem 'sommerfugl” og skaft. De to arbejder så godt sammen, at det halve kan være nok. Ja, jeg ved godt, at jeg måske overpriser BSF, men det er virkelig en af de bedste, jeg har haft i ”hænderne” i lang tid. Skal ikke flås ud ved orgasme

Det fedeste er nok, til forskel fra mange Rabbits, at jeg ikke bliver tvunget til at flå denne ud ved orgasme. Men kan lade den sidde lige så fint på plads og ræse videre til næste orgasme. Lidt luksus, ik? Det er det i hvert fald for mig.”

- I denne rabbit vibrator er der motor i både skaft og klitorisstimulatoren – og de to motorer kan arbejde helt uafhængigt af hinanden. Vælger man at aktivere dem begge på samme tid, er der intet mindre end hele 64 forskellige kombinationer af vibrationer og pulseringer at vælge imellem.

- Denne kombinerede vibrator og pulsator er luksus for os kvinder – og får man en sådan foræret af partneren, til jul eller til sin fødselsdag, så er vi helt klart ovre i luksusgave kategorien.

- Samtidig er jeg pænt sikker på, at man som den glade giver vil være i kridthuset i meget lang tid fremover, slutter JoanB fra www.joanb.dk 

Læs JoanB’s anmeldelse af Bi Stronic Fusion