Ugens frække anbefaling: Brug og smid væk-onani

Sexlegetøjsekspert JoanB anbefaler denne kamuflerede dogging masturbator til manden, der vil have onani-hjælpen lige ved hånden

1 af 1
 

- Sexlegetøj udløser ikke udelukkende hygge, underholdning og forløsning. Der er også et mere kedeligt og nødvendigt efterspil, der består af rengøring og vedligeholdelse af sine produkter. Hvis man vel og mærke ønsker at holde sit sexlegetøj holdbart og lækkert i længden.

- Men der eksisterer altså også produkter, som denne helt nye Fifi No-Mess Clean Up masturbator til manden, hvor det trivielle og mere ”kedelige” efterspil nærmest ikke er eksisterende. Maturbatoren leveres nemlig med engangs-sleeves/engangs-poser, fortæller sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB – og føjer så til:

- Når man så er færdig med at lege (kæresten kan selvfølgelig også give en hånd med i projekt forløsning), så fjerner man ganske enkelt den brugte pose fra masturbatoren, slår en knude på posen og dumper den i skraldespanden. En drøm for langt de fleste mænd, vil jeg vove at påstå.

Dogging masturbator til fisketuren
Manden, der på joanb.dk har haft fornøjelse af at teste den nye Fifi Masturbator, fortæller følgende om produktet, han blandt andet anbefaler til den mandlige dogging udøver:

'Fifi minder mest af alt om et lille, sammenrullet håndklæde, når den håndvenlige masturbator først er klar til brug. Og alt afhængig af, hvor hårdt man ruller sexlegetøjet op, jo mere klemmer Fifi under onanien også om ens penis. Desuden medfølger der fem engangs-poser, så man, som minimum, altså har fem skud i bøssen, inden man skal anskaffe sig nye poser til sin masturbatur, der er fremstillet i stof.

Poserne, må dog lige tilføjes, kan godt genbruges, hvis man efter brug sørger for et rengøre dem ordentligt. Orker man ikke at bestille ny ”ammunition” til sit legetøj, så kan andre og mere uoriginale poser i nødstilfælde også godt anvendes, er jeg ret overbevist om.'

Forklædt masturbator
- Jeg vil foreslå produktet til manden, der fx ønsker at have et stykke sexlegetøj i bilen, som netop ikke ligner et stykke sexlegetøj. Når Fifi ikke er rullet op til onani, så er der ingen som helst risiko for, at medpassagerer eller andre vil få mistanke til legetøjet.

Fifi er det, jeg ynder at kalde et stykke sexlegetøj i forklædning – som rigtig mange ser som en fordel. Specielt hvis man har intentioner om at tage produktet med sig rundt.

Er man fx på fisketur eller nyder og elsker at vandre rundt i vildmarken, hvor lysten til en forløsning selvfølgelig også kan komme oven en, så er Fifi masturbatoren et endda rigtig godt valg. Tænder du på at dyrke dogging, altså uforpligtende sex i det fri, når vejret er til det, så er denne udgave af et stykke sexlegetøj til mandens fornøjelse også ret perfekt.

Med kamuflage-udgaven kan man endda sætte sit til at hygge i buskadset, uden større risiko for at blive opdaget, slutter den danske sexlegetøjsekspert, der blandt andet også har testet dette stykke skjult sexlegetøj til kvinden her.