Ugens frække anbefaling: Blæksprutte baner vejen for fælles orgasmer

Med Hot Octopuss Pulse lll Duo dyrker man super fræk og givende sex sammen, uden penetration – og manden kan give hende orgasme, uden at få rejsning

1 af 1

Annonce:

 

Sexlegetøjsekspert anbefaler den sorte blæksprutte som et must-have parprodukt.

- Hot Octopuss Pulse produkterne fås i versioner til enten ham eller parret i fællesskab – med den lille krølle på halen, at duo-vibratorerne til parret også kan benyttes af manden solo. Og i princippet også, som klitorisvibrator, af hende solo.

Så er der blot det mindste chance for, at du som mand får en kvinde med i sengen, så vil jeg klart anbefale den indtil videre mest effektive og parvenlige Hot Octopuss duo-vibrator: Pulse Duo lll, fortæller sexlegetøjsekspert JoanB, der har testet den sorte blæksprutte sammen med sin mand her.

Penis er gummisvøb
I forbindelse med testen fortæller parret blandt andet på JoanB-bloggen: 

'Duo-versionerne er tænkt og designet på en sådan måde, at penis, der under brugen er kapslet inde i duo-gummisvøbet, og hendes klitoris stimuleres på samme tid. Fx i forbindelse med stillingen, hvor jeg (Manden) ligger fladt på ryggen og hun sidder oven på. Eller rettere gnubber og glider sit underliv hen over det vibrerende produkt. Der ret ofte giver pote i form af orgasme til hende, er vores helt personlige erfaring.'

- Når man benytter vibrator-produktet sammen, har man sex uden penetration, siger JoanB til side6.dk.

- Dette kan man så efterfølgende, hvis man har lyst, kaste sig over – eller måske helt udskyde det indtil næste gang, man er sammen. Der findes jo rigtig mange måder at have sex sammen på.

Kan du ikke, så vælg Hot Octopuss
- Der er jo også de mænd, der af den ene alle anden årsag har svært ved at få rejsning, eller måske slet ikke kan - og her er Hot Octopuss Pulse Duo et super fantastisk produkt. Med parvibratoren kan man nemlig dyrke lækker og intens sex sammen, uden at manden nødvendigvis har erektion.

 Men hvor han fortsat har mulighed for at stimulere og tilfredsstille hende – som helt naturligt er tilfredsstillende for begge parter, fortsætter bloggeren og sexlegetøjstesteren, hvis mand her har testet tre luksuriøse onaniprodukter til manden – og hvor den vibrerende og orgasmefremkaldende blæksprutte igen-igen endte med at løbe med laurbærrene. 

 

Seneste 6-nyt

Hent flere