Ugens frække anbefaling: Både til hans og hendes g-punkt

Sorte Sparta går i numsen på ham - og i vagina på hende

1 af 1

Annonce:

 

Sexlegetøjsekspert JoanB anbefaler sorte Sparta til manden, der tænder på prostata-stimulation.

Numselegetøjet til ham er med pirrende vibratorkugle, der også kan benyttes til G-punktsstimulation af hende. 

- Den tid er heldigvis for længst ovre, hvor den heteroseksuelle mand pr. automatik sagde nej til at modtage anal-stimulation. I dag er det mere almindeligt end nogensinde, at både singlemænd og mænd i forhold med jævne mellemrum krydrer onanien og sexlivet med selv at blive stimuleret analt.

- Hvis man vel og mærke altså tænder det – nøjagtig som det gælder med alt anden sex, fortæller sexlegetøjsekspert og sex- og sundhedsblogger JoanB.

Hun anbefaler Nexus Sparta Prostata Massager til både singlemanden og parret, da ”mandelegetøjet” kan benyttes af både ham og hende.

Man kalder også prostata for mandens g-punkt.

Læs testen om omtalen og anal-produktet på JoanB-bloggen her

Sparta er med kom-her-vibratorkugle
- Produktet er velegnet til både ham og hende, men er ikke til debutanten ud i anal-stimulation. Det er Sparta, i hvert fald for de fleste nybegyndere, lidt for ”voldsom” i størrelsen til.   

Til gengæld er produktet designet til at give manden en ekstra pirrende omgang prostata-massage. Sparta er nemlig udstyret med en bevægelig vibratorkugle ude i spidsen af produktet, der efterligner langefinger-bevægelsen "kom her", og stimulerer en direkte på prostata.

Det samme sker, når kvinden benytter Sparta i Vagina, hvor kuglen, der bevæger sig rundt under et tyndt lag silikone, stimulerer hendes G-punkt. Også hun kan naturligvis benytte Sparta analt, men må til gengæld undvære stimulationen af prostata, da kun mænd som bekendt er udstyret med den.

Mandens anale oplevelse
Mandlig bruger fortæller dette på joanb.dk:

- For mig kan et lille stykke sexlegetøj sagtens være godt og pirrende, men Sparta hører ikke blandt de allermindste. Alligevel kan produktet sagtens benyttes af de fleste af os mænd, er min overbevisning. Større og mere ”farlig” er Sparta altså heller ikke.

- Og så er det bare vildt genialt med denne her kugle, som ude i enden af produktet bevæger sig under silikoneoverfladen og stimulerer og masserer P-punktet, altså prostata.

- Jeg har endnu aldrig fået en orgasme, hvor anal stimulation ikke går hånd i hånd med stimulation af min penis. Jeg har dog en klar ide om, at dette på et tidspunkt kan lade sig gøre med Sparta, når jeg lærer legetøjet lidt bedre at kende. Så thumps up! fortæller Nikolaj på JoanB.dk, hvor manden og hans kæreste, Sara, fortæller om hver deres erfaringer med Sparta.

Kan også benyttes til G-punkt-stimulation
Sara fortæller blandt andet:

- Da jeg fandt ud af, hvordan Sparta fungerede med denne her lille bold, fik jeg den ide, at den eventuelt også kunne benyttes til stimulation af mit G-punkt. Og det kan produktet rent faktisk. Så nu bliver jeg og Nikolaj altså nødt til at deles om sexlegetøjet.

Så selv om vi kvinder er blevet snydt for et P-punkt i anus, så kan vi godt benytte os af Nexus Sparta Prostata Massager. I begge huller, er min egen personlige oplevelse.

Men husk nu endelig at vaske og rengøre produktet ordentligt, hver gang, hvis I begge vælger at benytte jer af Sparta, siger Sarah på Joanb.dk.   

Ikke alle stykker sexlegetøj bør dog benyttes analt – her får du JoanB’s guide til, hvad der går og ikke går i numsen – med afsæt i et meget berømt, dansk anal-uheld.  

 

Seneste 6-nyt

Hent flere