Ugens anbefaling: Pingvin i ulveklæder - kvindens nuttede orgasme-ven

Priserne er helt i bund

1 af 1
 

- Folk der følger mig på min blog ved godt, jeg er ret begejstret for den forholdsvis nye type af klitoris-stimulator, der stimulerer via små og intense trykbølger – uden fysisk at ramme, isiger sexblogger Joanb.

- For her er nemlig et produkt, der ikke kun er orgasme-sikkert for langt de fleste af os kvinder, når man lige har vænnet sig til sin nye 'luft-stimulator.' Produktet er også en del mere skånsomt end den traditionelle klitorisvibrator.

- Så ønsker du det bedste af det bedste for din kvinde, så gå efter en sådan – og gerne af mærket Satisfyer, hvor man får klart mest for sine penge, smiler Skandinaviens førende sexlegetøjsekspert, danske JoanB. Der på sin blog har testet og skrevet om Satisfyer pingvinen i ulveklæder.

 

Orgasme-ulv i pingvin-klæder
- I dag findes der en lang række af i de her klitoris-stimulatorer, af mærkerne Satisfyer og Womanizer, og de alle er gode og effektive - og i virkeligheden kunne jeg lige så godt have valgt at anbefale en helt anden eller tredje variant. Som fx Satisfyer Pro 2 Next Generation, jeg i en stor test af de seks bedste stimulatorer på markedet kårede som vinder.

- For når det kommer til pingvinen med det røde butterfly, så er udseendet af produktet ikke lige min smag. Den er lidt for barnlig, synes jeg. Til gengæld så ligger stimulatoren rigtig godt i hånden og har samtidig en størrelse, så man nemt kan have den med sig i tasken eller i kufferten på ferie. Uden at vække alt for meget opsigt i tolden. For hvis man ikke lige ved det, så er det dæleme svært at gætte sig til, hvad dyret med suge-pusten-munden og butterflyen er – og ikke mindst kan præstere.

- Prisen er helt i bund på ikke mindst Satisfyer stimulatorerne. Så har du ikke allerede en sådan – eller har kæresten ikke en sådan, så er det en rigtig god ide at slå til nu, er mit råd, siger siger blogger og sexlegetøjsekspert JoanB fra joanb.dk.