Ugens anbefaling: Joan igen klar til nænsom klit-stimulation

Joan er begejstret over, at 'Verdens bedste klit-produkt' er genopstået

1 af 1
 

Først blev den taget markedet, men nu er den berømte klitoris-stimulator Womanizer PRO40 tilbage på hylderne i Danmark.

Sexlegetøjsekspert JoanB kan ikke få armene ned – nu kan du nemlig igen få det mest effektive produkt i genren, og endda til en overkommelig pris.

- Jeg troede seriøst, at det var en fejl, da jeg fandt ud af, at den bedste af de bedste i genren pludselig ikke kunne købes længere. Men jo, den ellers så fantastiske Womanizer PRO40 nu var taget ud af produktion.

- Men producenten er heldigvis kommet på andre tanker – og jeg er bare vildt glad. Ikke så meget på egne vegne, for jeg har selv et par eksemplarer herhjemme. Skal jeg anbefale andre kvinder et helt bestemt produkt til stimulation af klitoris, der bare fungerer, så må det blive denne Womanizer-variant, fortæller JoanB og føjer så til:  

- Årsagen til, at PRO40 er toppen af poppen inden for klitoris- stimulatorer, handler primært om to ting. For det første medfølger der et lidt større mundstykke til denne variant - med en lidt større omkreds - hvilket gør, at den berøringsfrie stimulation kun bliver endnu mere effektiv.

For det andet kan hastigheden af stimulationen, når man først har opnået sin orgasme, lynhurtigt skrues så langt ned, at man kan holde ud at blive i orgasmen – og dermed også opnå flere orgasmer i streg, fortsætter den danske sexlegetøjsekspert, som i forbindelse med lanceringen af PRO40-modellen her i Danmark, naturligvis havde produktet under kærlig behandling.

Orgasme
På sin blog skriver hun blandt andet følgende om klitoris-stimulatoren:

'Jeg er super vild med den ny Womanizer PRO40. Jeg elsker, at designet er kommet med, og at jeg nu har et produkt, som i den grad kan give mig det, jeg stiler efter. Nemlig en skøn og naturlig forløsning, orgasme, om du vil.

Ofte er der nemlig brug for, at vores mest følsomme områder ikke bliver tæsket igennem i jagten på orgasmen, klimakset, eller hvad vi nu vælger at kalde det. Men at stimulationen er så nænsom, at man kan mærke hele processen inden, op til og under forløsningen. Og at jeg heller ikke behøves at stoppe brat op, men kan lade Womanizers nænsomme bevægelser følge min nydelse helt til dørs.

Inden brug af produktet er det en god ide at benytte en god, vandbaseret glidecreme som påsmøres både ydre og indre labia i området omkring klitoris. Dette gør, at kontakten med Womanizer PRO40 kun yderligere bliver intensiveret.

Herefter placerer du mundstykket på din Womanizer omkring din klitoris, således at hullet i mundstykket sådan nærmest indhyller klitoris. Uden direkte at trykke/presse.'

I dag tilføjer JoanB:

- Jeg håber selvfølgelig ikke, at 40-eren tages ud af spil igen. Men, som bekendt, er det jo sket før, så måske finder man på det igen. Derfor går min opfordring da også på, at du bør slå til nu, hvis du vil være sikker på at få fingre i et eksemplar.

Eller endnu bedre – hvis du altså er mand: Overrask hende derhjemme med en sådan i julegave – så skal det nok blive et ekstra hyggeligt år 2018 på hjemmefronten.

- Og ja, som partner kan man sagtens finde ud af at benytte en af de nye klitoris stimulatorer på kæresten. For når den først rammer plet, skal den egentlig bare holdes stille.  Så skal hendes Womanizer nok tage sig af resten! slutter den danske sexlegetøjsekspert og blogger om seksuel sundhed, JoanB fra www.joanb.dk.