Udstyret til dybdeborende håndværkersex

Hvis du mestrer en boremaskine, bør du hurtigst muligt anskaffe dette værktøj til sexlegetøjskassen

1 af 1
 

Med en Drilldo bore/knalde-maskine kan du overføre dine handyman-evner til at bore kæresten til orgasme. Hvis du mestrer en boremaskine, bør du hurtigst muligt anskaffe dette værktøj til sexlegetøjskassen.

Hvis man ikke lige ved det, er det ikke til at se det. Derfor kan du også have din Drilldo sex-boremaskine stående frit fremme derhjemme, uden at den vækker specielt meget opsigt. Men det er også kun forbi, bore-kneppemaskinen ligner en ægte boremaskine.

Går man derimod det meget specielle stykke sexlegetøj efter i sømmene, så vil man hurtigt finde ud af, at det batteridrevne kneppe-værktøj er 100 gange bedre til at tilfredsstille kvindens sexlyster ens mandens hang til at bruge tid og kræfter på at ombygge og tilbygge derhjemme.

Til gengæld er sexboremaskinen helt perfekt til rollespilslegen, hvor kvinden i huset får uventet håndværkerbesøg.

Her er Drilldo, der driver en yderst potent og realistisk dildo på intet mindre end 25 centimeter i længden, helt perfekt til at få hende til at glemme alt om at være sin mand tro. Hun skal nemlig bare have med boret – igen og igen, indtil jobbet er fuldendt.

Lad hende blive ordnet af en Gigolo
'Udlev dine vildeste sexfantasier og bliv tilfredsstillet i din yndlingsstilling af sexmaskinen F-Machine Gigolo- Vinklen, hastigheden og dybden af stødene kan justeres, så du får masser af legemuligheder og rig mulighed for at nyde maskinen præcis, som du ønsker, fortæller den danske webshop med sexlegetøj, Sinful.dk, om en endnu mere ekstrem sexmaskine, der kan penetrere enhver kvinde til orgasme.

Ikke mindst med tanke på, at Gigolo bogstaveligt talt kan blive ved i en evighed. Først når eller hvis, strømmen bliver taget, stopper denne super-sex-maskine med at tilfredsstille sin kvinde – eller mand. For man kan jo også vælge at lade Gigolo ordne en analt – eller få den til at fungere som en super potent ekstra mand i sengen, hvis hun fx tænder på at få den i begge huller på samme tid.

Både hvad angår Drilldo, der også er fundet hos Sinful.dk, og sexmaskinen Gigolo, så sætter kun ens frække fantasier og evnen til at blive penetreret i en evighed grænsen for, hvad weekenden uden børn hjemme skal byde på.