Tyske dildoer og vibratorer hitter i Danmark

Langt de fleste sexlegetøjsprodukter fremstilles i dag i Kina. En populær og verdenskendt undtagelse er tyske Fun Factory. Der designer, udvikler og producerer alle deres produkter hjemme i Bremen. Sexlegetøjsentusiaster har for længst fået øjnene op for de effektive, tyske dildoer og vibratorer, der år efter år sælger som varmt brød her i Danmark.

1 af 1

Annonce:

 

 

For få år siden omtalte man, måske en smule nedladende, skodagtige sexlegetøjsprodukter som noget værre Kina-knald. Den går nok ikke længere. For hvordan man end vender og drejer udviklingen i branchen, så er Kina stedet, hvor langt de fleste stykker sexlegetøj i dag fremstilles og skibes videre rundt i hele verden. Nøjagtig som det er sket med et utal af andre varegrupper – og her spiller ikke mindst produktionsprisen, som i Kina er helt i bund, helt naturligt en væsentlig rolle.

Til gengæld, heldigvis da, når ikke alle typer af sexlegetøjsprodukter hele vejen fra Kina til Danmark. Når det kommer til købet af klitorisvibratorer, penisringe og dildoer, er den tid nemlig for længst ovre, hvor vi danskere lader os spise af med hvad som helst.

Vælger man i dag at investere 500 kroner eller mere i en ny vibrator, så skal den dæleme også være i orden. Fra inderst til yderst – og her skæver kun flere og flere danske forbrugere til produkter fra tyske Fun Factory   

 

Samler du også på Fun Factory?

Fun Factory er med årene blevet den berømte undtagelse, der bekræfter reglen.

Fun – i daglig tale -, som blandt andet står bag storsællerter som Stubby, Big Boss, Moody, Stronic-serien, Smartballs Teneo m.fl., har nemlig pænt valgt at bibeholde produktionen hjemme i Bremen.


Samtidig har firmaet opnået en så overvældende succes med sine dildoer og vibratorer her i Danmark, at kun flere og flere sexlegetøjsentusiaster nu også er blevet Fun Factory entusiaster.

Der ikke kun holder sig til det tyske brand, men decideret samler på Fun Factory.

Nøjagtig som andre samler på ure eller smykker af et helt bestemt mærke.

 

Det sikre køb

Hvis du på forhånd intet kender til sexlegetøj, så er markedet en pænt svær størrelse at give sig i kast med. For hvilke produkter og brands er bedre og mere effektive end andre?

Kan det desuden betale sig at betale 800 kroner for en helt bestemt vibrator, når man kan få en lignende for kun det halve?

I denne jungle af snart utallige muligheder, har Fun Factory slået sig fast i danskernes bevidsthed som det sikre valg. Det sikre køb – man skyder nemlig aldrig helt ved siden af ved at investere i en dildo eller en vibrator fra Fun Factory.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere