Tysk effektivitet sikrer orgasmerne i det nye år

Ønsker du at starte din egen samling af lækkert sexlegetøj eller udbygge samlingen med et eller flere flotte og eksklusive produkter, så køb tysk

1 af 1
 

Bremen.baserede Fun Factory er i dag en af de eneste tilbageværende store producenter af sexlegetøj, der endnu ikke har rykket produktionen til Kina. Men det er nu ikke derfor, at tyske Fun har så stor succes her i Danmark og i en lang række andre lande verden over.

Fun Factorys succes på et marked, hvor konkurrencen er mere skarp og intens end nogensinde tidligere, skal nemlig primært findes i producentens unikke og meget kvinde- og parorienterede design. Det går tydeligt igen i alle Fun Factorys produkter.

Sådan har det været helt tilbage fra nu mere end 20 år siden, hvor stifterne Dirk Bauer og Michael Pahl lancerede det første produkt - efter længe at have ærgret sig over, at langt de fleste sexlegetøjsprodukter i midten af 1990'erne bar præg af dårlig kvalitet og et dårligt design.

Fremsynede eller heldige?
Men ikke blot fandt makkerparret fra Bremen et hul og en gylden mulighed i markedet, hvor de valgte at prøve lykken. Dirk Bauer og Michael Pahl var også heldige, eller også var de bare super fremsynede. For frem for at designe nye typer af dildoer og vibratorer, der mest faldt i mandens smag, så forsøgte de at komme frem til, hvad kvinden ønskede sig af et nyt stykke sexlegetøj til sig selv eller til fælles parbrug derhjemme.

Og Bauer og Pahl ramte plet, endda i første hug – en dildo-vibrator som Patchy Paul, der var en af de allerførste Fun-produkter på markedet, er et rigtig godt eksempel herpå.

Her var nemlig endelig et stykke sexlegetøj til hende, der ikke lignede den ægte vare (mandens penis) alt for meget, men derimod havde et både sødt, nuttet og kvindevenligt design – og som samtidig var uhyre effektiv i brug. Det understøttede det positive førstehåndsindtryk.

Og herfra er det kun gået fremad med syvmileskridt for den i dag verdensberømte, tyske sexlegetøjsgigant, der år efter år evner at frembringe nye storsællerter.

Et af de seneste produkter, Fun Factory er kommet på markedet med, og som med garanti vil glæde og fornøje hende derhjemme, er Wicked Wings Rabbit Vibrator, som stimulerer hendes klitoris og G-punkt indvendig i vagina på samme tid. Og hvor det nuttede og kvindevenlige i både farve og design i høj grad er bibeholdt.

Hos Sinful.dk, Skandinaviens førende shop med sexlegetøj, finder du en lang række af de mest populære stykker sexlegetøj fra Fun Factory.