Tryllestaven er perfekt til alle trængende kropsdele

En af de mest kendte og effektive typer af klitoris vibratorer, er samtidig helt perfekt til at massagelindre muskelømhed i skuldre, nakken og ryggen

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Når du kommer hjem fra jobbet og kan se, at hustruen igen-igen har haft gang i et af sine store og effektive massageapparater, så kan du umuligt vide, om det er lidt for hårdt havearbejde eller din længsel efter nærkontakt med dig, der har fået hende til at finde apparatet frem.

Hvis da ikke hun ligefrem kastede sig over en oplagt kombi.

Altså først gav de ømme benmuskler en ordentlig omgang over nakken med vibratoren – hvorpå hun sluttede ene-seancen af med at give sig selv en ekstra afstressende og afslappende klitoris orgasme eller to.

Under alle omstændigheder har Magic Wand vibratoren (som enne berømte type af klitorisvibrator med stort og fleksibelt vibratorhoved hedder) for længst gjort sit indtog mellem benene på kvinder verden over.

Rent faktisk kom den første Magic Wand, moder-wanden, på markedet nogle år inden pornografien blev frigivet her i Danmark. Som her i 2019 skete for nøjagtig 50 år siden.

Giver kvinder fantastiske orgasmer
Den danske sexlegetøjs-gigant, der samtidig er Skandinaviens største webshop med sexlegetøj, Sinful.dk, der fører et bredt udvalg af Magic Wand vibratorer, skriver blandt andet følgende om historien bag det i dag så ikoniske produkt:

”Traditionel set, er et massageapparat udviklet til at komme ømme muskler til livs, men som mange ved, er massage dejligt afslappende og stimulerende for kroppen. Man ved ikke hvem der fandt ud af at de kan bruges i intime områder. Men som mange der har prøvet det kan fortælle, så kan de også give fantastiske orgasmer.”

Sidst men slet ikke mindst, så er Magic Wand vibratoren i høj kurs hos par, da manden aldrig har problemet med at ramme klitplet med netop denne type af vibrator.

Hertil kommer, at kun flere og flere par lægger fra land med en klitoris orgasme eller to til hende. Så er hun nemlig bare så meget mere klar og på, når han efterfølgende for alvor får lov til at komme til.