Tre hetorokvinder: Så fræk var vores pigesexdebut

To kvinder, der kysser og leger - what's not to like"!

1 af 1
 

Kvinder er vilde med pigesex. Det viser statistik fra fx pornhub.com, hvor den lesbiske kategori hitter hos kvinder - og mænd.

Også tal fra store befolkningsundersøgelser i udlandet peger på, at eksperimenter meget eget køn bliver mere og mere udbredte.

Det betyder altså, at det ikke kun er hardcore lesbiske, som tænder på andre piger. Også helt almindelige heteroseksuelle kvinder, der til daglig elsker både pik og mænd, finder stor glæde ved andre pigers kroppe. Endda selv om de ikke engang kalder sig selv biseksuelle.

På dameafdelingen af den britiske tabloid dailymail.co.uk, der ligger mellem BT og Se&Hør, fortæller fem heterokvinder om deres bedste pigesexoplevelse, som også rangerer blandt deres bedste sex nogensinde. Vi har valgt de saftigste her:

Bedste veninde
'Jeg var 17 år og havde stor sexlyst, men var ikke klar til at miste min mødom, og mine kærester var ret dårlige til forspil. Jeg talte med min veninde om, hvor liderlig jeg var, og det var hun også, sagde hun og lænede sig frem og kyssede mig.

Jeg var chokeret, det føltes dejligt at kysse hende, så jeg gik med på den, og vi kyssede i lang tid med tunger og det hele. Så legede vi lidt rollespil på mit værelse. Hun var en omrejsende sælger, og jeg var så husmoderen, hun skulle forføre. Der var masser af kys og kærtegn af bryster og underliv, som gned mod hinanden, lidt forsøg på oralsex. Det var meget intenst, fordi det var min første sexoplevelse, og det var også trygt.'

Yoga
'Jeg var 24 og blev veninder med min yogalærer. Hun var vildt smuk. Langt mørk hår. olivenfarvet hud og en fyldig lækker mund - og helt narturlig.

I begyndelsen var jeg lidt misundelig og ønskede jeg så ud som hende. Jeg fortalte hende, hvor heldig hun var med sit udseende, og hun flirtede med mig: 'Du er smukkere end mig og du er sexet, du er lækker, jeg får lyst til at spise dig.'

Jeg var forvirret og begyndte at fundere over, hvordan det ville være at kysse hende og om hun var biseksuel. En dag efter yoga inviterede hun mig ud, og det føltes som en date.

Da vi så mødtes, kyssede hun mig let på munden, og så var jeg sikker: Hun var biseksuel. Og halvvejs gennem maden spurgte hun, om jeg havde været sammen med en kvinde, og jeg svarede nej. Hun sagde, hun var bi, og at hun virkelig gerne ville kysse mig, hvis jeg var med på det.

Det var jeg, Vi var sammen i to måneder. Sex var fuldstændig fantastisk, men jeg kunne ikke blive forelsket i en kvinde. Jeg har ikke været fristet siden, men mit råd til alle nysgerrige kvinder: Prøv det. Det er ikke farligt, og sex er fantastisk.'

Sexfest
'En eventyrlysten veninde ville ikke gå alene til en sexfest for biseksuelle kvinder. Jeg indvilligede, men var mest nervøs over, at man skulle komme nøgen eller i undertøj, for min krop er ok, men ikke perfekt, som min venindes.

Deltagerne til festen var ældre karrierekvinder. Vi stod bare og talte og drak champagne, men så begyndte to kvinder at kysse hinanden midt i lokalet, muligvis på arrangørernes opfordring - og så gik det hele i gang.

Alle kvinder var i gang, i forskellige værelser, undtagen mig, og min veninde forsvandt i to timer, men jeg så hende have sex med tre kvinder. Og så begyndte en fremmed kvinde at tale med mig, og hun hun var også ny i miljøet, hvilket gjorde mig tryg. Vi fandt et hjørne og kyssede, men jeg begyndte at grine, for det var overvældende. Men jeg blev jeg liderlig og endte med at få det bedste oralsex nogensinde. Jeg tror ikke, jeg vil gøre det igen, men oplevelsen danner grundlag for næsten alle mine sexfantasier nu.'