Tre gode grunde til at bruge penissring

Lad penisringen med vibrationer komme til – for hendes skyld

1 af 1

Annonce:

 

Produktet er billigt, nemt at bruge og super effektivt, og så fremkalder det bogstaveligt talt ekstra stor tilfredsstillelse for både ham og hende.

Vi taler naturligvis om den lille og simple penisring – og i denne ombæring den type af ring, der er udstyret med en bullet-vibrator. Penisring med vibrationer er et super godt stykke parlegetøj, der bringer jer ekstra tæt sammen i sengen.

Hvis du og din pige/kvinde er til afslappende hyggesex, hvor I under samlejet kropsmæssigt kommer så tæt på hinanden, din penislængde tillader det, så burde I – af flere årsager – kraftigt overveje at investere i en penisring med vibrator.

For det første vil du som mand opleve din penis mere tykkere, hårdere og flottere end nogensinde tidligere. En fysisk og visuel oplevelse langt de fleste kvinder ikke har det fjerneste imod at blive præsenteret for.

For det andet vil du kunne holde dig kørende i noget længere tid end ellers. Igen til glæde og fornøjelse for jer begge.

For det tredje, så er penisringens minivibrator placeret på en sådan måde, at hun vil få vibratorstimuleret sin klitoris lige så snart, du har alle dine centimeter oppe i hende.

Ringen skal nemlig placeres helt inde omkring roden, hvis den effektivt skal evne af holde blodet ude i lemmet. Der trods alt er enhver penisrings fornemmeste og mest væsentlige opgave.

Intens hyggesex, til I begge kommer
Ikke alle mænd er til at blive vibratorstimuleret, og når det kommer til vibrationer, der forplanter sig op igennem penis fra området omkring roden, så er der ikke specielt meget stimulation for manden at opleve på den konto.

Til gengæld er en penisring med vibrator på mange måder det store hit for hende – og hvad der glæder hende, burde selvfølgelig også fornøje dig.

Du rammer helt særligt plet, når du har alle centimeterne oppe i hende under vaginalt samleje. Her vil penisringens vibrationer konstant stimulere hendes klitoris, mens du selv, med din penis, står for den indvendige stimulation af hende. En kombi, som i mange tilfælde fører til lækre orgasmer.

Samtidig har I en oplagt mulighed for at dyrke noget lidt mere fysisk afslappende men super intens hyggesex sammen. Hvor du hele tiden er helt oppe hende, og måske kun bevæger dig en lille smule frem og tilbage, mens hun bare skal tage imod. En form for sex, specielt mange kvinder savner og sukker efter – så her er din chance!

Seneste 6-nyt

Hent flere