Træn dig til et bedre sexliv med frækt legetøj

Begynd hellere din træning af bækkenbunden i dag end i morgen, hvis du ønsker dig til et bedre sexliv

1 af 1
 

Intet kommer af intet. Derfor vil landets mange træningscentre her i det nye år opleve en større tilstrømning af nye medlemmer, der alle drømmer om at 2018 skal blive året, hvor fedt afløses af muskler og kroppen bliver mere stram. 

Når du dyrker sex, er du som bekendt også fysisk aktiv. Så jo mere sex, du dyrker, i jo bedre fysisk form vil du helt automatisk også komme. Sørger du samtidig så for også at træne dine bækkenbundsmuskler, så er du for alvor på rette vej imod et (endnu) bedre og mere sundt sexliv.

Mænd bør også træne sexmusklen
Og nej, det er ikke kun kvinder, der hele livet igennem bør have fokus på bækkenbundsmusklen – også kendt som den skjulte muskel, da den ikke kan ses. Mænd bør naturligvis også træne og vedligeholde bækkenbunden. Ikke kun for at holde gener som inkontinens stangen, men i høj grad også for at sikre sig selv og partneren derhjemme, at der ikke opstår problemer med fx at kunne præstere rejsning.

Er du mand, og ønsker du at passe godt på dig selv og dit sexliv, så er et godt og effektivt stykke sexlegetøj og træningsredskab i et og samme produkt, denne Fleslight Stamina - fundet hos Nordens førende webshop med salg af sexlegetøj, danske Sinful.dk.

Produktet, der er et af de mest pirrende og stimulerende Fleslight produkter på markedet, er nemlig helt perfekt til udholdenhedstræning. Kan du holde 10 minutter med denne, lyder opfordringen/udfordringen på Sinful.dk, kan du holde 20 minutter i sengen med hvem som helst.

Kugler til korrekt og effektiv træning
Er du kvinde – eller ønsker du det bedste for hende derhjemme, så anbefaler sexologer, jordemødre og sexeksperter, at man investerer i et sæt bækkenbundskugler som disse fra Je Joue.

Her er der nemlig god mulighed for variation i træningen, da sættet indeholder hele tre kuglestørrelser – og hvor du helt automatisk bliver tvunget til at benytte din bækkenbundsmuskel til at knibe om legetøjet/træningsredskabet med.

En super effektiv måde at træne den skjulte muskel mere sund og smidig på – og samtidig giver langt de fleste kvinder større sexlyst og mere intens følsomhed i underlivet.