Træn dig til bedre sexliv og sundhed – med kugler

Vi alle, mænd og kvinder, bør træne og dermed styrke og vedligeholde bækkenbundsmusklen hele livet igennem. I forbindelse med graviditet og fødsel oplever en del kvinder at bækkenbunden svækkes på grund af en øget belastning af underlivet. Det kan også kommes i forkøbet ved få gange om ugen at træne med bækkenbundskugler. 

1 af 1

Annonce:

 


Det er ikke for ingenting, at bækkenbundsmusklen ofte omtales som den såkaldte ”skjulte muskel”. Musklen kan nemlig ikke rent fysisk ses, kun mærkes. Og specielt bliver man opmærksom på den, når musklen er blevet så svag og usmidig, at man fx begynder at småtisse i bukserne i forbindelse med selv let fysisk anstrengelse. En del højgravide og nybagte mødre og overvægtige blandt andre kan skrive under på.

 

Ikke specielt sexet

Nej, gu lyder det ikke specielt sexet – og er det søreme heller ikke. Og ufedt er det da også for ham eller hende, der oplever fysiske som mentale gener, som desværre ofte går hånd i hånd, på grund af en mindre stærk bækkenbund.


Og nu, hvor vi er ved det ufede og mindre sexede, så kan en utrænet bækkenbund afstedkomme en mindre stærk skede for kvinden, mens problemer med potensen og at bibeholde rejsningen ofte ses hos mænd med en utrænet bækkenbund. Ligesom orgasmen, hvis man da overhovedet KAN opnå orgasme/forløsning, ligeledes svækkes.

 

Kugletræning for ham og hende

Men inden selveste Fanden med horn og det hele for alvor males på væggen, så er der god og hurtig hjælp at hente forude – og her kan vi heldigvis alle være med. Ung som gammel. Og ALLE bør vi hurtigst muligt springe med på vognen. Hellere i dag end i morgen.


Vi taler trods alt kun om få minutters træning af musklen, 3 – 4 gange om ugen. Som endda kan klares samtidig med at ordne opvasken eller liggende i sengen eller på gulvet foran fjernsynet.

Hvorfor dog ikke kombinere det søde med det sure/mere nødvendige?


Men træning med bækkenbundskugler er ikke kun for hende, manden bør dæleme også gå til kuglerne.

 

Spænd, slap af… spænd, slap af

For kvinden handler det om simple knibeøvelser, hvor hun skiftevis spænder op og slapper af i bækkenbundsmusklen, og hvor bækkenbundskuglerne fungerer som små vægte indvendig i skeden.


Manden kan benytte selvsamme kugler (og nej, naturligvis ikke til brug i anus), men derimod til at hænge om roden på penis, når den er erigeret. Hvorpå han ligeledes skiftevis skal spænde op og slappe af i bækkenbunden.


Og jo, kuglerne kan da også benyttes til at sex lege vaginalt med – og så er vi igen fremme ved det søde (sexlegene) og det mere nødvendige (træningen).    
 

Seneste 6-nyt

Hent flere