Tør du stille op til ny nøgen-udfordring på nettet

Det startede vist nok med den såkaldte “Ice Bucket Challenge” for at gøre opmærksom på den forfærdelige sygdom ALS. Senere har det udviklet sig til alle mulige former for udfordringer på nettet. Den seneste kræver, at du tør tage et vovet nøgenbillede for at være med.

1 af 1

Annonce:

 

 

Den nye udfordring hedder ”One Finger Challange” eller ”One Finger Selfie”. Her smider du alle kludene, hopper hen foran badeværelsesspejlet og tager en selfie af dit nøgne korpus, mens du holder en finger frem i udstrakt hånd. Derved udnytter du en heldig faktor ved vores – og især – kvinders anatomi, der sørger for at fingeren dækker både brystvorter og skridt, når du tager billedet i spejlet med din mobil.

Foto: Askmen.com  

Det gælder om at finde den rigtige vinkel
Hele udfordringen – ud over at være nøgen foran kameraet – handler altså om at finde den rigtige vinkel af henholdsvis finger, arm og kamera. Holdt korrekt bliver billedet så tilpas tækkeligt, at det slipper igennem pornofilteret på de fleste sociale medier.

I hvert fald hvis du er en kvinde. For vi mænd har en anden oftest vertikalt hængende udfordring forneden, det kan være svær at få dækket med den udstrakte finger. Så det er nok de færreste mænd, der kan være med på den udfordring.

Til gengæld har vi så den fordel, at der ikke rigtigt er noget at skjule for oven. Så i praksis er det jo muligt at vende fingeren, så den dækker genitalierne bedre.


Se en lille video her og få nået inspiration..

Du har noget at glæde dig til
Men uanset om du har mod på at tage udfordringen op eller ej, så kan du glæde dig over de mange frække billeder, som de sociale medier kommer til at flyde over med i den kommende tid. For udfordringen er først lige kommet her til landet og derfor må det forventes, at den først topper hen over de kommende uger.

Den hurtigste måde at finde masser af de frække selfies på, er ved simpelthen at søge på ”One Finger Challange” på f.eks. Facebook. Her finder du flere grupper, hvor billederne bliver postet. Her er masser at kigge på og der er sørme også en del, der har fundet alternative løsninger på udfordringen.

God ”One Finger Challange” jagt!

 

Seneste 6-nyt

Hent flere