Tør du prøve tabusex?

Sæt ekstra skub under sexlivet ved at lade kæresten tage dig med en påspændingsdildo

1 af 1
 

For kort tid siden stod 42-årige danske Mill frem på Ekstra Bladets netavis og fortalte om sine erfaringer med at dyrke strap-on-sex. En for hende forholdsvis ny type af fræk sex, hun er blevet pænt hooked på – og som hun, altid som den givende part, nu både har dyrket med en mand og en kvinde.

Reaktionerne oven på Mills store åbenhed omkring at dyrke strap-on-sex var til at forudse. Også for Mill selv. Alligevel kom det ret meget bag på hende, at SÅ mange havde en enten super positiv eller en super negativ opfattelse af det at dyrke strap-on-sex.

Det understreger, hvor delte vi danskere ofte er, når det kommer til en lidt anderledes og lettere ”ekstrem” måde at dyrke sex på.

Sådan dyrker man strap-on sex
En strap-on-dildo er et stykke sexlegetøj til par, der bogstaveligt talt giver kvinden mulighed for at være manden i sengen.

Et strap-on-sæt består af en eller flere dildoer eller vibratorer, der fæstnes i et såkaldt harness, kvinden spænder om sine ben og hofter. På den måde kan hun uden brug af sine hænder penetrere sin mand analt – eller en anden kvinde vaginalt eller analt.

En form for sex, kun flere og flere heteroseksuelle par kaster sig ud i, da et stigende antal heteroseksuelle mænd har fået øjnene op for det stimulerende og givende ved at modtage analt.

Desuden tænder flere og flere kvinder, nøjagtig som Mill, på at være ”manden” i sengen.

Tal tingene godt og grundigt igennem
Om det som mand er nemt at finde ind rollen som den, kæresten ordner analt med sin strap-on, handler rigtig meget om at være afslappet og afklaret med situationen. Derfor er det en rigtig god ide, at man taler tingene godt og grundigt igennem, inden man bytter roller.

Og det er jo ikke kun ham, rollen og situationen i sengen er helt ny for. Det gælder i lige så høj grad for hende. Der på egen krop nu endelig får muligheden for at opleve, at det altså kræver godt med kræfter konstant at være den, der skal penetrere.

Til gengæld er det kun sundt og godt for langt de fleste mand/kvinde-forhold pludselig at indtage partnerens rolle i sengen – om da ikke andet en enkelt gang eller to.

Så kan man efterfølgende også meget bedre sætte sig ind i, hvorfor ens partner siger eller reagerer, som hun eller han indimellem gør i forbindelse med sex.

Ovenstående strap-on-produkter er alle fundet hos danske Sinful.dk – Skandinaviens førende webshop med salg af sexlegetøj.