Tør du købe frækt lingeri?

Lingeri er næppe løsningen, hvis jeres sexliv er kørt lidt i garagen eller trænger til et 10.000 kilometers eftersyn. For kommer du hjem med noget frækt undertøj til hende, placerer du pludselig skylden for jeres manglende sexliv på hendes banehalvdel. Men gjort rigtigt og med den fornødne charme, kan det måske alligevel blive starten på et nyt kapitel for jeres samliv.

1 af 1

Annonce:

 

 

Er stemningen blevet lidt anspændt eller er der end ikke optræk til nogen som helst form for stemning, når det drejer sig om erotik i jeres parforhold, skal du nok fare noget med lempe. For fra at være den der fantastiske fyr, der kunne klare alt og bare var så forstående, ender du nemt med at fremstå som et savlende monster, der aldrig tænker på andet end sex - bare du presser det mindste på eller nærmer dig emnet en lille smule.

Gør du det ikke, finder du hende nok ikke tiltrækkende længere eller bliver mistænkt for at få stillet dine behov andre steder. Nej, det er ikke nemt at være mand.

Pust til ilden – men blæs ikke

Er du godt træt af situationen og tænker, at du må finde en måde at forkæle hende på, kan du også meget nemt træde forkert. Den klassiske med blomster virker sikkert ikke længere. For giver du hende aldrig blomster og så pludselig kommer hjem med en ordentlig dusk fra blomsterhandleren, så må du da har gjort et eller andet, du har dårlig samvittighed over.

Du kunne selvfølgelig også være lidt mere direkte i dit gavevalg. Sexlegetøj er nok næppe løsningen, hvis I alligevel aldrig har sex længere. Det er for direkte. Du skal jo puste til flammen, ikke blæse den ud.

Så er der selvfølgelig også den mulighed, at du køber noget frækt lingeri til hende. Du kan få meget frækt undertøj og pikant lingeri på nettet. Men så har du for alvor sat røven i klaphøjde.

For kommer du hjem med en eller anden fræk bodystocking, siger du jo for alvor, at du ikke finder hende tiltrækkende længere. Er jeres sexliv først gået helt i stå, vil hun tolke det, som om hun skal emballeres i noget frækt undertøj, for at du kan få det til at rykke i pistolen. Så her blæser du også flammen ud.

Man kan vel ikke gøre for, at man har charme – og frækt lingeri

Skal du holde dig til at puste til flammen, kan du i stedet købe noget frækt undertøj til dig selv. Du risikerer, at hun dør af grin eller finder det komplet latterligt. Men samtidig viser du hende også, at du er villig til at satse og risikere at tabe ansigt overfor hende – og samtidig sigter du ikke på hende med en rygende pistol, men peger i stedet på dig selv med den.

Det vil hun næppe undgå at opdage. Præsenterer du hende for dit nye påfund med tilpas charme, selvtillid og lækkert hår – eller hvordan det nu var med ham der Score-Kaj – er der ingen tvivl om, at hun vil værdsætte dit forsøg. Det er ikke sikkert, at det giver pote i første forsøg. Men du vil højst sandsynligvis have løsnet op for situationen. Vurdér selv dine chancer. I den sidste ende kender du hende oftest bedre, end du selv tror.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere