To ud af fem mænd har tabu-onaneret

Facebook-onani er ganske udbredt

1 af 1
 

Måske skal det betragtes som en slags kompliment, men det er nok ikke enhver kvinde, der vil elske at vide, at hendes kollegaer onanerer til hendes foto på facebook.

Det viser nu at være et ganske udbredt fænomen, ifølge metro.co.uk.

En fuldstændig og aldeles uvidenskabelig poll fra et sugardatingsite Sugarcoockie peger på, at 2 ud 5 mænd har høvlet handske til kvindelige kollegaers billeder på facebook og instagram og andre sociale medier.

På den ene side kan det ikke komme som en overraskelse, når det også fremgår, at næsten alle de adspurgte mænd og kvinder har luret på kollegaernes profiler. Så selvfølgelig er der nogen, som lader sig inspirere.

Og selv om Kirsten fra receptionen ikke nødvendigvis poster saftige sager fra fitnescentret og badeferien og de seneste undertøjskøb, kan der jo godt dukke et billede op, som pirrer fantasien.

Hvad der dog kommer som en overraskelse er, at pigerne i undersøgelsen er lige så slemme som mændene til at masturbere, mens de kigger på de mandlige kollegaers fotos. I øvrigt angiver hver anden kvinde, at de formoder, at deres mandlige kollegaer har brugt deres fotos til onani.

Der skal nok være nogle feminister, der mener, at denne form for adfærd på nettet er en slags sexchikane. Så lad hellere være med at sige fortælle nogen på kontoret om, hvordan du hygger dig på de sociale medier.