To orgasmer om ugen holder dig i live længere

Kommer du to gange om ugen eller mere, lever du længere end dem, som ikke gør. I hvert fald hvis du er mand

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Ifølge en kinesisk videnskabelig undersøgelse forlænger to ugentlige orgasmer dit aktive liv med op til 8 år. Det skyldes, at de hormoner, der frigives i kroppen ved orgasmen, reducerer dannelsen af aminosyren homocystein, som øger risikoen for at danne blodpropper. Men primært kun, hvis du er mand!

Det viser et studie fra National Defence Medical Centre i Taiwan ifølge en artikel i den engelske avis The Telegraph

Det skyldes, at de hormoner, der frigøres i kroppen ved en orgasme, reducerer mængden af aminosyren homocystein i blodet. Det er en aminosyre, der ser ud til at være med til at skabe åreforkalkning – den hyppigste årsag til blodpropper.

Riv i banditten, hvis du er i risikogruppen
Her er især overvægtige eller ældre mænd i fare for at danne for meget homocystein, lige som 10 % af befolkningen er genetisk disponeret for at have forhøjede værdier af aminosyren.

Så tilhører du en af disse risikogrupper, er der god grund til at få dyrket mere sex. Om ikke andet så ved hjælp af en spiller til en af de mange pornosites på nettet.

For desværre kan du ikke rigtig bruge snakken om homocystein som et argument over for hende derhjemme. For føromtalte undersøgelse viser også, at den opnåede virkning kun kan påvises hos mænd. Kvinder opnår ikke samme positive sidegevinst af lidt lagengymnastik.

Positive sidegevinster ved sex
Men heldigvis er der mange andre positive sidegevinster ved sex, du kan slå på over for hende.

Klager hun f.eks. over hovedpine, så snart du snakker om sex, kan hun godt pakke sammen igen. Sex er smertestillende af nøjagtig samme grund, som det reducerer dannelsen af homocystein. Endorfiner og andre hormoner, der frigives, når hun kommer, fjerner effektivt hovedpinen – i hvert fald for en stund.

De samme hormoner er også med til at give hende en bedre nattesøvn, fordi kroppen slapper mere af efter en god orgasme. Og så får regelmæssig sex hende til at se yngre ud – og giver en bedre livskvalitet!

Er der en forkølelse på vej: Jeps, det klarer en god gang sex også. For den samlede pakke af frigivne hormoner ved orgasmen styrker også immunforsvaret.

Endelig får hormonerne hende også til at tænke mere klart – hvilket måske ikke altid er en fordel for dig. Så går hun, og tumler mentalt med et problem på jobbet, kan en tur i sengehalmen måske give hende løsningen.

Så der er grunde nok, til at hun skal sige ja til sex, så du kan leve længere og undgå blodpropper.