To centimeter længere penis kræver god tålmodighed

Med en penisforlænger kan alle mænd få en lidt længere penis. Hvis du påbegynder forlængelsen nu, vil du kunne gå efteråret i møde med mere længde end nogensinde. Artikel sponseret af sinful.dk

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

--OVER artiklen fortæller sexblogger om penisforlængere --

”Det lyder næsten for godt til at være sandt, at man kan forlænge penis. Men sagen er den, at det faktisk er muligt. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at ved at bruge en penis forlænger, har man som mand mulighed for at få en større og længere penis.”

Fortæller danske Sinful.dk om produktet pik forlænger. Der IKKE er et stykke sexlegetøj, men derimod et hjælpemiddel til at opnå en smule mere længde at glæde sig selv og partneren med. 

Strækteknologi og celledeling
Videre fortæller den førende danske sexshop om forlængeren, kun flere og flere danske mænd i perioder benytter sig af:

”En penis forlænger sættes på penis og kan ved hjælp af en bestemt strækteknologi sørge for, at stykket af penis, der går fra roden og frem til penishovedet bliver udvidet både i længden og bredden. Ved at udsætte kroppens væv over en længere periode, vil det nemlig være muligt at opnå celledeling - en proces, der kaldes cytokinese.”

En proces, der kræver stor dedikation og tålmodighed, og som der ikke er meget specielt meget hygge og leg ved, men som til gengæld er nødvendig, hvis ønske om et lidt længere lem skal blive til virkelighed. Til gengæld kan man resten af livet glæde og fornøje sig over den længde og tykkelse, man nu engang har opnået, når penisforlængeren på et tidspunkt lægges på hylden. 

Seks måneder med penis-stræk-øvelser
Hvis du som mand er til en lidt mere her og nu løsning, der hverken kræver blod, sved, tårer eller i omegnen af seks måneders daglige penis-stræk-øvelser, så gå i stedet efter en god og effektiv penisring. Der ikke blot gør penis større og mere spændstig her og nu, men som også hjælper de fleste mænd til at kunne opretholde en længerevarende erektion end ellers.

Penisringen blev tidligere, for kun få år siden, som regel omtalt som et decideret hjælpemiddel, men bliver det i samme grad ikke længere. For produktet er mindst lige så meget et stykke sexlegetøj, både den mandlige ringbærer som partneren bogstaveligt talt kan få (penis)voksende glæde af i sengen.