Tinder giver dig mulighed for at prøve alle de kvindetyper, der findes

Tinder er vor tids digitale kødmarked og bruges til alt lige fra at finde den eneste ene og til at få dig noget frækt, uforpligtende sex. Er du single – eller ude på grisebassen – har du mulighed for at prøve alle de kvindetyper, der findes.

1 af 1

Annonce:

 

 

Tinder er et overflødighedshorn af lystne og længselsfulde mennesker i en stor pærevælling. Her er både singler og folk i fast forhold. De leder enten efter en fræk gang uforpligtende sex eller den eneste ene – selv om det næppe er sidstnævnte, de fleste bruger Tinder til.

Her er uforpligtende sex nok den mest populære anvendelse. For der er nok af potentielle sexpartnere at vælge imellem og selv om du nok får dig en masse afvisninger, vil der med garanti også være en, der tænder på dig.


Udforsk de forskellige kvindetyper

Er du en yngre og måske lidt uerfaren single og bruger Tinder til uforpligtende sex, kan du jo meget passende gøre dig selv den tjeneste, at afprøve forskellige kvindetyper. Her tænker vi ikke på deres udseende, men på hvem de er i sengen.

For der findes lige så mange forskellige kvindetyper i sengen og deres udseende har sjældent særlig meget at gøre med, hvilken type de er, når de først kommer i seng. Hende der ser skide hot ud, kan lige så godt være en kold sild, når du først får hende lagt ned.

Men hvordan kender du dem så? Lad os tage et par eksempler.


Den uskyldige er det oftest også

Den uskyldige er oftest også meget uerfaren – eller tænder på at spille det. Du kan kende hende på, at hun ikke bare siger “Ja” med det samme, men gerne vil vide mere om dig. Så spørger hun meget og vil skrive meget sammen først, er det nok denne type, du har fat i.


Den legende med de frække blikke

Hende, der er meget åben og imødekommende, straks begynder at flirte, drille og lege lidt. Når du møder hende, bider hun sig sikkert frækt i læben og sender frække blikke eller tager din hånd. Men det er ikke sikkert, det fortsætter sådan, hvis I ender i sengen. Her vil hun oftest erobres.


Den frække med det erotiske undertøj

Det vil den mere direkte og frække type til gengæld ikke. Hun er fræk og direkte fra første færd og måske har hun kun erotisk undertøj eller frækt lingeri på, som hun har købt i en specialbutik på nettet, når du møder op til en fræk date i hendes lejlighed.

Her kan du så også roligt regne med, at hun ved hvad hun vil have, og tager føringen, så snart du kommer over dørtærsklen.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere