Tester anbefaler nyt skånsomt orgasme-værktøj

Den nye Womanizer klitoris stimulator er det perfekte stykke orgasme-værktøj til kvinden, manden også kan betjene til perfektion, fortæller sexlegetøjsekspert JoanB

1 af 1
 

Da sexblogger JoanB som en af de første i Europa fik den første Womanizer klitoris stimulator i hånden i oktober 2014, var hun ikke specielt positivt stemt.

Produktet lignede nemlig lort, som hun meget bramfrit siger. Men heller ikke når det kommer til sexlegetøj, bør man skue hunden på hårene.

- Womanizer og Satisfyer, der konkurrerer benhårdt om førertrøjen inden for udvikling af nye og effektive klitoris stimulatorer, er begge på meget kort tid blevet kæmpe store. For deres produkter er super effektive, og så er de samtidig så godt som orgasmesikre og tillige skånsomme i forhold til fx klitoris vibratoren.

- Nu er Womanizer så kommet på banen med deres Womanizer Premium, som jeg næsten kun har godt at sige om i min anmeldelse af produktet , smiler danske JoanB, der er sexblogger og Skandinaviens førende sexlegetøjsekspert – og fortsætter:

- Siden Womanizers første produkt i 2014, hvis udseende jeg vist nok omtalte som en mellemting mellem et øretermometer og et stykke børnelegetøj, har producenten virkelig lagt sig i selen med hensyn til at forbedre både design og udseende. Og når det kommer til den nye Premium-udgave, så kalder jeg gerne produktet for smukt.

Tilbagelænet klitoris stimulation
- Smukt, eller måske rettere godt og dejligt, er det helt klart også, at formen på Womanizer Premium er blevet sådan, at man kan have stimulatoren hvilende hen over kønsbenet, mens man stimulerer sig selv. Det er en noget mere afslappet og tilbagelænet facon at bruge produktet på, end hvis man hele tiden skal holde det i hånden.

Hertil kommer, at Premium-udgaven også har fået en autopilot-funktion indbygget – en ”surprice feature”, hvor klitoris stimulatoren selv styrer, hvordan man nu engang skal stimuleres – og det kan rent faktisk give en nogle endnu federe orgasmer.

I sin anmeldelse og anbefaling af den nye klitoris stimulator, skriver JoanB på sin blog blandt andet om den nye Womanizer på markedet:

”Den nye udgave er desuden 100 procent vandtæt (der også et nyt og godt). Så nu kan man altså tage sin Womanizer (i hvert fald Premium-udgaven) med sig i badet.

Men da jeg intet badekar har, har jeg derfor heller ikke selv prøvet den under vand.

Til gengæld har jeg haft den med under bruseren – og at benytte et lækkert stykke sexlegetøj i badet, er bare fedt, skal jeg hilse.”

Mandevenligt sexlegetøj
- De fleste kivinder, der er i parforhold og som indimellem lader ham eller hende benytte fx en klitoris vibrator på en, kan sikkert nikke genkendende til, at det ikke altid er lige nemt at ramme plet med vibratoren. Her kan man ofte bedst selv klare skærene, siger Joanb.

- Når det derimod kommer til de her klitoris stimulatorer fra både Womanizer og Satisfyer, så er produkterne super nemme at ramme plet med for ens partner – og når sexlegetøjet først er placeret, hvor det nu skal placeres, med mundstykket rundt om klitoris, så skal stimulatoren helt simpelt bare holdes på rette plads. Og her er det ofte ret fedt at lade kæresten stå for arbejdet – så man selv bare kan læne sig godt tilbage i sengen og nyde behandlingen i fulde drag, siger JoanB – hvis store test af Womanizer og Satisfyer klitoris stimulatorer, du kan læse her.