Tap dig til orgasme med app-styret sexlegetøj

Nu behøver I ikke længere at trykke på alle de rigtige knapper, hvis jeres sexliv skal være godt – I kan også tappe og swipe – hvor som helst, når som helst.

1 af 1

Annonce:

 

 

Hvis du synes, det ku' være frækt at give din partner orgasmer fra afstand eller blot ønsker et intelligent krydderi i sengen, så kunne en app-styret vibrator være lige noget for dig.


En app-styret vibrator fungerer ligesom en almindelig vibrator, men det smarte er, at den kan fjernstyres via bluetooth eller wi-fi – fra stuen eller den anden side af kloden. Man kobler legetøjet sammen med en smartphone via en tilhørende app, og lader dens intelligente vibrationer gøre resten.


Dermed kan I tappe og swipe jer frem til frække oplevelser og uforglemmelige orgasmer – ingen afstand er for lang – legetøjet tillader jer at pirre, drille og tilfredsstille hinanden, mens I er på rejse, på arbejde, eller hvis I bare skal have en sjov tur i byen.


De fleste vibratormodeller er diskrete og lydsvage, og jeres omgivelser vil ikke ane, hvad der foregår, når en af jer pludselig kommer med dybe suk. Er der tale om en app-styret klitorisvibrator, skal den bare sættes i trussen. Er der tale om en app-styret g-punkts eller prostata vibrator, kræver det blot lidt glidecreme.

 

Legetøjet, der ved, hvad du kan lide

De apps, der følger med din app-styrede vibrator, er yderst brugervenlige, og tilbyder en del muligheder. Man kan nemt vælge imellem forskellige vibrationsstyrker, -mønstre og -hastigheder, eller lade vibratoren aktiveres af lyde, og således lade bassen eller trommerne fra yndlingsmusikken bestemme frekvensen af vibrationerne.

 

Jeres indstillinger kan som regel gemmes i app'en til en anden god gang eller når I vil bruge legetøjet som et ekstra krydderi i sengen. Tænk på det som en usynlig, men meget fræk bonus-sengepartner, der ved præcis, hvad du kan lide.

 

Bestemte modeller giver plads til penetration, og fås også i form af buttplugs og penisringe – I tænder bare mobilen og sætter jeres nye yndlingslegetøj i gang med et tap, så har I hænderne fri til andre ting, mens I bliver stimuleret af moderne teknologi.

 

Til sidst er sexlegetøjet også meget populært til knibeøvelser – en model som OhMiBod Lovelife Krush, er decideret udviklet til formålet – dermed er app'en ikke kun et sjovt legetøj, men en personlig træner, der kan hjælpe dig til at blive en mere attraktiv sex-partner. Hvad mere kan man ønske sig?

 

Seneste 6-nyt

Hent flere