Tantrasex i swingerklubben

Hos swingerklubben Cityswingers kan du følge et kursus i tantra sammen med din partner. Det er både en god indgang til swinger-miljøet og en spændende udvidelse af jeres seksuelle univers.

1 af 1

Annonce:

 

 

Normalt forbinder vi swingerklubber med ekstreme og oftest også vilde sexoplevelser. Det stik modsatte er tilfældet, når vi hører om tantrasex. Her er det fordybelse, intensitet, ro og intimitet, der er det første, vi kommer til at tænke på.
 

Så derfor kan det virke paradoksalt, at der faktisk findes swingerklubber, der afholder kurser i tantrasex to gange om ugen – endda med kyndig vejledning af en professionel sexolog.

Godt for både begyndere og rutinerede

Men ifølge Allan Zeuthen, der ejer swingerklubben Cityswingers i København, giver tantrakurset fantastisk god mening at have kørende i en swingerklub.

”Dels er det en måde for vores medlemmer, at finde tilbage til nærheden og intimiteten i deres sexliv, efter de har dyrket forskellige former for mere ekstrem sex her i klubben”, fortæller han til side6.dk.

”Samtidig er det den perfekte vej ind i swingermiljøet, fordi det er en tryg måde at starte ud med at være intim sammen med sin partner i selskab med de andre par, der deltager på kurset”, fortsætter Allan Zeuten. ”Så kan man altid bevæge sig videre derfra og komme i gang med andre aktiviteter i klubben”.

Foto: Doktor Jones (Cityswingers)
Kræver ingen forudsætninger

Kurset kræver ingen forudsætninger, og du kan komme og være med fra en hvilken som helst kursusgang i rækken. Hvert kursus har et afgrænset tema og hen over kursusrækken kommer man rundt om de mange forskellige tantriske teknikker. En lektion har f.eks. ”munden i fokus” og her lærer kursisterne at give tantramassage med tunge og læber.

Hver lektion har plads til 7 par og det hele foregår på en stor madras på 5 x 5 meter. Man kan kun deltage som par og eventuelle singler vil blive parret op med en anden single-kursist, hvis de ikke på forhånd har fundet en partner til kurset.

Er du interesseret, kan du læse mere om kurset på www.swingeren.dk.

Foto: Doktor Jones (Cityswingers)
Hvad er det, der er med det der tantra?

Tantra! Oprindeligt er det en form indisk okkultisme, der minder en hel del om kraften i Star Wars. For grundtanken i tantra er at påkalde en kraft i naturen og så tøjle og bruge den ved hjælp af nogle særlige teknikker, som tantra går ud på at lære.

Tantra opfatter hele livet og altså også sexlivet. På den seksuelle front handler det også om at tæmme og bruge kraften til at udvide bevidstheden, opdage nye lag af jer selv og hinanden og så at give hinanden en meget mere intens seksuel tilfredsstillelse.

Kærlighed og nærvær er det grundlæggende fundament for tantrasex. Det hele går ud på at styre den seksuelle energi, så du ikke får udløsning og hun ikke får klitorisorgasmer. Til gengæld oplever I orgasmer på andre måder. Det giver en ekstatisk nydelse og ekstra dybe, kraftige orgasmer, samtidig med at I begge to får en mere intens, nærværende kærlighed for hinanden.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere