Tal hende til orgasme

Producenten Ohmibod er kendt for sin vibratorer, der kan omdanne tale og musikrytmer til pirrende og stimulerende vibrationer

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Langt de fleste af os har svært ved at forestille os en dagligdag uden musik. Mange af os hører musik frem og tilbage fra arbejdet, og har også gerne radioen gående på jobbet, hvis muligt – og når dagen sluttes af i træningscentret, så sker det også med musik i ørerne.

Og så er der de kvinder, mænd og par, der musikalsk går skridtet endnu videre. Som ikke kun benytter dæmpet romantisk musik som underlægning til de seksuelle udskejelser derhjemme. Men som simpelthen får Rasmus Seebach, Medina eller en helt tredje yndlingsartist eller band til at synge og spille en hele vejen frem til orgasme – bogstavelig talt.

Der rent teknisk lader sig gøre via et stykke sexlegetøj/vibrator fra Ohmibod, der interagerer med blandt andet musikrytmer.

Tal hende til orgasme under middagen
Om OhMiBod Club Vibe II trådløs klitoris vibrator fortæller danske Sinful.dk fortæller blandt andet:

”Vibratoren er den første af sin art i verden, og en nyskabelse inden for trådløst sexlegetøj. Den er ikke ret stor, så den passer perfekt til at placere trusserne, og så ellers bare nyde dens effektive vibrationer. Club Vibe II kan også bruges, mens I sidder og nyder en lækker middag. Hver gang I siger noget til hinanden, vil ægget vibrere i takt med jeres stemmer, da det er meget lydfølsomt. Mikrofonen er indbygget i den medfølgende fjernkontrol, så den kan opbevares i en taske eller i hånden.”

Aner du/I nu helt nye muligheder, der kan både glæde og gavne det fælles sexliv yderligere?

Ikke mindst med tanke på, at foråret lurer lige om hjørnet. Hvor det for det legesyge og seksuelt grænsesøgende par er super oplagt at tage ud i det grønne for at grovhygge sammen under den blå himmel.

Med en sådan en trusse-vibrator sagtens kan det lade sig gøre i den lokale park, hvis hun altså evner ikke et stønne alt for højt, når du først giver den max gas med den medfølgende fjernbetjening.