Tag på nye sexeventyr med dansk begynder-boks

Legetøjsekspert anbefaler kasse med legetøj til de uøvede

1 af 1
 

Hvis du og kæresten aldrig har leget med sexlegetøj, er det oplagt at lægge fra land med en dansk produceret begynder-boks, anbefaler sexlegetøjsekspert JoanB. Voksen-boksen er desuden et oplagt køb for parret, der hurtigt og billigt ønsker at udbygge den eksisterende samling.

- En tendens inden for sexlegetøjsbranchen i disse år er, at flere og flere producenter bruger tid og kræfter på at sammensætte alle typer af gaveæsker og bokse – og ofte sælges sættene til en pris, hvor man sparer rigtig mange penge. Et rigtig godt og samtidig dansk eksempel på dette er Sinful.dk’s  My First One begynderbox med forskellige typer af sexlegetøj. Der ikke kun er et godt køb, men som også både viser og beviser, at tendensen med at sammensætte egne bokse nu også har bredt sig videre ud til detailhandlen.

Fordele
Nogle af de større sexshops har set fordelen ved at lancere bokse med legetøj over varierende temaer, forklarer sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB, der har testet og anmeldt danske ”My First One” – og på sin blog blandt andet skriver følgende om begynder boksen:

'My First One” sexlegetøj begynder boks indeholder følgende produkter: klitoris vibrator, bækkenbundskugle, dildo vibrator, analplug og glidecreme – og hele molevitten er dansk, da produkterne stammer fra Sinfuls egen serie af sexlegetøj.

Boksen er et godt og velvalgt køb for helt specielt hende eller parret, der ønsker lidt af hvert spændende at lægge fra land med, mens den ikke rigtig henvender sig helt til singlemanden.

Men er du kvinde eller del af en mand/kvinde eller kvinde/kvinde par, så er dette en rigtig fin og heller ikke ”så farlig” begynder boks.'

Til side6.dk siger Joan:

- Fremfor fx at bruge 500 kroner eller mere på en særlig vibrator i forbindelse med det første køb af sexlegetøj nogensinde, så er der noget mere logik, økonomi og sikkerhed for en god oplevelse ved at købe en forholdsvis billig voksen-boks, men hvor produkterne stadig er lækre og gode.

- Dette giver også ekstra god mulighed for at prøve sig lidt frem med forskellige typer af sexlegetøj, der både kan benyttes solo eller kombineres på tværs og tværs af hinanden. Så er man også bedre rustet til de måske næste køb, hvis man på et tidspunkt ønsker at udvide samlingen med endnu flere produkter, forstætter JoanB.

Hun understreger, at det for sexlegetøjsdebutanten handler om at få den bedst mulige førstegangsoplevelse – for begynder rejsen ud på nye typer af sexeventyr på en god og positiv og ”ufarlig facon”, så er der også noget større chance for, at man har lyst til mere.

Læs JoanB’s anmeldelse af Fifty Shades Darker Dark Desire sættet, der giver parret mulighed for at gå i fodsporene på Christian Grey og Anastasia Steele. 

Meget positivt er hændt på 20 år
I forbindelse med testen og anmeldelsen af det danske bokskøb med sexlegetøj, skuer Joan også tilbage til dengang, i slutningen af 1990erne, hvor hun så småt begyndte at arbejde med sexlegetøj.

- For små 20 år siden, hvor jeg dengang stod for den første webshop med salg af sexlegetøj i Danmark, fandtes der også forskellige typer af sæt med forskellige typer af sexlegetøj. Men hvor rigtig mange af produkterne, for nu at udtrykke det mildt, som regel var det være bras. Og produceret i mildest talt meget tvivlsomme materialer.

På grund af den i dag store konkurrence blandt såvel producenter som fysiske butikker og webshops med sexlegetøj, er billedet her i 2018 heldigvis et noget andet og mere positivt.

- I dag, her i Danmark, er langt de fleste stykker sexlegetøj af en rigtig god kvalitet – herunder også de bokse, man kan erhverve sig. ”I gamle dage” kunne man prakke os danskere hvad som helst på, når det kom til dildoer og vibratorer – og de sæt, man dengang kunne købe, var som regel godt nok af en ringe kvalitet.  Sådan er det heldigvis slet ikke mere.

- I dag, som med de fleste andre produkter, vi køber, så skal vores sexlegetøj også være af en vis kvalitet – ellers lægger vi bare vores kroner et andet sted, slutter den kvindelige danske sexlegetøjsekspert fra joanb.dk.