Tag kæresten med på den frækkeste bytur

Fjernbetjen hendes vibrator-trusser med fingerring

1 af 1
 

Nordens førende webshop med salg af sexlegetøj, Sinful.dk, var i begyndelsen af oktober måned på Europas største fagmesse med sexlegetøj, EroFame, i tyske Hannover.

Og blev her de bekræftet i, at der fortsat foregår en rivende udvikling inden for fjernbetjente og smartphone-betjente sexlegetøjsprodukter til par.

Et af de mest populære produkter på markedet i genren, er et ud-af-huset-produkt. Som dog lige så godt kan benyttes derhjemme. Screaming O My Secret, parproduktet er blevet døbt, er dog primært tiltænk og designet til ham og hende (eller hende og hende), der tænder på at lege frækt og udfordre hinanden i det offentlige rum.

Og hvor det er personen i forholdet, der har trusserne på, som også er hende, der under legen er den modtagende part.

Mens partneren – med fingeren på den tilhørende meget petit fjernbetjening – står for at styre og kontrollere vibratorstimulationen af hendes klitoris.

Trusser med plads til bullet-vibrator
Udover en lille såkaldt bullet-vibrator og en fjernbetjening, der er forklædt som fingerring, så medfølger der i Screaming O My Secret pakkeløsningen også et par onesize gennemsigtige blondetrusser med en lille smule ekstra plads foran.

Her skal vibratoren placeres, inden I sammen tager en tur i biografen eller smutter en tur ned på gågaden for at kigge på vinduer.

Eller hvad man nu ellers finder på, når hun render rundt med en snurrebasse placeret i trussen.

Apropos populært sexlegetøj til parret, så findes der i dag en række produkter, der kræver en lidt mere aktiv indsats fra mandens side af. Som fx denne frække fætter af en vibratorklemme, der stimulerer kvinden indvendig i vagina og på klitoris på samme tid.

Og hvor du, som manden i sengen, kan fuldende stimulationen af hende ved samtidig at penetrere hende enten vaginalt eller analt. Vælger du/I den vaginale variation, så får du samtidig glæde og fornøjelse af de vibrationer, hendes vibratorklemme under legen frembringer. 

Se også: Fjernstyr hendes orgasmer med verdensberømt vibratorklemme