Tag hende i tætsiddende latex fra top til tå

Latextøj er ikke kun til fetichfest - det hører også til hjemme i privaten, når det fælles sexliv skal piftes op

1 af 1
 

Den dejlig varme sommer venter nu lige om hjørnet, og vejer du lidt for meget, så find dit latex tøj frem og dyrk noget super svedig sex. Bogstavelig talt. For ikke kun er latex outfits helt automatisk med til at sætte pulsen i vejret hos den, der kæmper sig i heldragten med de seksuelt strategisk placerede huller.

Ham eller hende, der til en start nyder synet af den latexklædte, skal nok også komme op i det røde felt af ophidselse og få godt med sved på panden.

Latex sender super svedige sex-signaler
Du kan være fetichist, hvor tætsiddende latex (gummi) er din helt specielle fetich. Dem findes der en del af, blandt både mænd og kvinder. Latex er desuden synonym med ikke mindst fetich-miljøet og de super frække fetich-fester, hvor den tætsiddende påklædning går hånd i hånd med de ofte ret så hardcore og ekstreme sexudskejelser.

I landets sex- og swingerklubber er forskelige typer af latextøj, som fx latexcorsagen til kvinden (her fundet hos danske Sinful.dk) også et ret almindeligt syn. Og er helt generelt med til at underbygge den stemning og atmosfære der gør, at et stigende antal danskere i disse år vælger at give kneppeklub-miljøet chancen.

Kun de færreste er dog fuldblodsfetichister. Også hjemme bag egne nedrullede persienner, når ungerne er lagt og dagens dont er til ende, findes latextøjet frem – og hvor det både kan være ham og hende, der finder talkum pulveret frem for bedre at kunne smyge sig i gummi-outfittet.

Hvad siger du fx til at se hende derhjemme i sådan en sort latexsag? Der på alle kinky måder indrammer, hvad der i høj grad er værd og indramme, når det kommer til den kvindelige anatomi.

Får du automatisk ikke sved på panden over synet af hende i sådan en stram og sexet påklædning, så er der seriøst noget helt galt.