Tag '50 Shades'-testen og vind massevis af sexlegetøj

Denne uge har den nye film premiere - allerede nu kan du vinde sexlegetøj fra serien

1 af 1
 

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af sexlegetøj, fejrer man premieren på den nye Freed-film med Anastasia Steele og Christian Grey og den nye serie af Freed sexlegetøjsprodukter med en stor bruger-konkurrence.

De glæder sig til udsigten til, at vi danskere igen-igen kaster os ud i nye, spændende sexlege inspireret af filmens handling – og hvor serien af Freed produkter (vanen tro) er en del af handlingen.     

Men langt fra alle stykker sexlegetøj, der i løbet af årene er blevet lanceret i forbindelse med de nu tre Fifty Shades film, du i dag kan se, hører specifikt til i bondage- og s/m-genren.

Rigtig mange af produkterne er faktisk så nede på jorden og mainstream – og samtidig af en så høj og lækker kvalitet - at mange vælger en Fifty Shades Freed wand/tryllestav frem for en anden variant i samme kategori.

Hold jer til egne lyster, grænser og fantasier
Hele Fifty Shades universet, som med mange andre bøger og film, er ren og skær fiktion.

Mens de frække ting og sager, der foregår hjemme i egen dobbeltseng, er det, man som par primært bør koncentrere sig om. Men derfor kan man jo sagtens lade sig inspirere af andet og andre – som fx af den pirrende handling i Freed-filmen.

Først og fremmest skal man dog sørge for at være tro imod egne lyster, fantasier og ikke mindst grænser. Hvorpå de frække ting og sager, med eller uden sexlegetøj, nok helt skal komme af sig selv. 

Frække vibrator-lege i Netto
Et af de mange meget lidt bondage- og s/m-agtige Freed produkter, du lige nu kan erhverve dig hos Sinful.dk, er en super lækker og legevenlig buttplug – der oven i købet er fjernbetjent. På den måde kan hun på afstand styre hvor, hvornår og hvor længe, vibratoren skal stimulere dig analt. Mens i eventuelt er en tur i det lokale supermarked for at handle.

En pirrende og grænsesøgende parleg helt i Anastasia Steel og Christian Greys ånd, men hvor overklasse parret nok ville bytte Netto ud med Noma eller lignende.

Men sådan er vi alle jo heldigvis så forskellige.