Svensk sex-gigant fejrer 15 år med succes

Senest er Lelo kommet med en klitoris-stimulator, der benytter sig af højteknologisk lydbølge-teknologi

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Herover kan de se reklame for Lelos nye stimulator --

Fra midten af 1990'erne og de næste 10-15 år frem skød der verden over en lang række af nye sexlegetøjsproducenter frem. For pludselig kunne man hurtigt og nemt købe sine dildoer og vibratorer og masturbatorer via nettet, fremfor at skulle handle ind i den lokale sexshop.

Det fik lysten til at købe sexlegetøj til at eksplodere.

En af de dengang helt nye producenter på markedet var svenske LELO med base i Stockholm, der blev grundlagt af ingeniøren Filip Sedi og designerne Carl Magnussen og Eric Kalén.

Hovedmål og mission fra dag ét var at designe og producere sexlegetøj til specielt kvinder og par i luksusklassen.

For det var nemlig, mente det svenske trekløver, hvad der fremadrettet ville blive ekstra stor rift om – og de ramte plet. Datidens sexlegetøjsbrugere var nemlig ved at være godt lede og kede af tarvelige produkter produceret i plastik og stinkende gummi.

Nej, der skulle helt andre og meget mere lækre boller på suppen – og kodeordet hos LELO både var og er fortsat luksus og ekstra høj kvalitet.     

Dyrt, men pengene værd
Sexlegetøj fra svenske LELO har i alle årene været populære i Danmark.

Ikke mindst produkter som fx den testvindende G-punkt vibrator LELO Liv har solgt som varmt brød. Hvis man vel og mærke altså har råd til produktet. For luksus og kvalitet koster.

Til gengæld er det super sjældent, at den svenske sexlegetøjsgigant skuffer, når de sender et nyt produkt på gaden – som nu fx producentens spritnye klitoris-stimulator Sona Sonic, der stimulerer via højteknologisk lydbølge teknologi. Her fundet hos danske Sinful.dk, der fører en lang række af LELO’s produkter.

Sona Sonic er et nyt og meget spændende stykke sexlegetøj til kvinder, der er en direkte konkurrent til klitoris-stimulatorerne fra Womanizer og Satisfyer, der stimulerer på samme måde, hvor stimulationen her foregår via trykbølge-teknologi.