Super fræk mørkeleg for alle weekend-liderlige

Danmarks med garanti frækkeste mørkeleg med et twist – i swingerklubben CitySwingers på Amager. I mørket flasher du via selvlysende armbånd, hvad du seksuelt er til

1 af 1
 

En del af swingerklubben CitySwingers på Øresundsvej bliver lørdag den 12. maj mørkelagt mere end sædvanligt – der siger ikke så lidt. 11 timer i streg, fra klokken 12.00 – 23.00, står den nemlig på mørkeleg med et twist. Og da (mørke)legene nu engang foregår i en af Københavns mest hardcore og populære sexlegepladser, så er der naturligvis (også) noget seksuelt over twist-delen.

I mørket, hvor du nødvendigvis må føle dig frem, signalerer du dels din partnerstatus via et selvlysende armbånd. Dels om du ”kun” er til det modsatte køn – eller at du eventuelt også er interesseret i at komme i sexkontakt med personer af dit eget køn.

Rød: Jeg er også nysgerrig på mit eget køn
Om du lørdag har sat et stort og saftigt sex-kryds i kalenderen ud for ”Mørkeleg med et twist” på Amager eller ej, så følger her de selvlysende farvekoder, klubbens sexgæster i mørket naturligvis bør være ekstra opmærksomme på:

Rød: Jeg er nysgerrig, også på mit eget køn, men går forsigtigt frem. Blå: Jeg er nysgerrig, men tager selv kontakt. Gul: Jeg er del af et par. Pink: Jeg er kvinde. Grøn: Jeg er mand.

Så er man fx mand, der i klubmørket (også) gerne vil kontakt til andre mænd, så bør man naturligvis iføre sig et både grønt og rødt armbånd. Er man til gengæld et par, der gerne lige vil se (eller måske rettere føle) sig lidt frem, så handler det om at signalere gult og blåt. – osv., osv. 

Læs meget mere om lørdagens hardcore non-stop mørkelege i swingerklubben CitySwingers på Øresundsvej, hvor også du og kæresten kan lege med.

Når mørket sænker sig, sænkes paraderne
De fleste af os kender det så udmærket. Jo mere mørkt, der er i soveværelset, jo mindre tænker man over udseendet af egen uperfekte krop og de grimmasser, man nu engang skær, når orgasmen ruller igennem kroppen. Samtidig gør en dæmpet belysning eller et fuldstændig mørke også, at de seksuelle parader sænkes. Hæmningerne lægges på hylden til fordel for i den helt store stil at give den gas.

Som fx – apropos swingerklubben på Amager, da den ekstra storbrystede, svenske pornobabe Sanna Rough var midtpunkt for et vaskeægte grisebasse-gangbang i CitySwingers. En heldigvis rigtig pænt oplyst sexseance, hvor Sanna-pigen blev ordnet af intet mindre end 30 gryntene svin.