Strap-on dildo? Nej, det er ikke bare noget til impotente mænd!

Der findes mange meninger om strap-on dildoer! De fleste “rigtige mænd” tænker sikkert, at det er noget til lesbiske eller deres impotente kønsbrødre. Men faktisk har strap-on dildoer aldrig været mere hot! Ja, faktisk er der amerikanske folkeskoler, der underviser 11-12 årige i brugen af dem!

1 af 1

Annonce:

 

 

Det skal nok have fået nogle amerikanske forældre helt op i det røde felt, da deres poder kom hjem og fortalte, hvordan lærerinden havde vist dem, hvad en strap-on dildo var og hvordan det bruges. Optrinnet skete i forbindelse med, at lærerinden underviste børnene i såkaldte ”alternative seksuelle livsstile”, hvilket ifølge nyhedsmediet teaparty.org skulle være en obligatorisk del af pensum for de unge poder i mange amerikanske stater.

 

Men helt så håndfast, som den 39-årige Sharon Mercer gik frem på Clinton Middle School i Duval County i Jacksonville, var der næppe nogen af pensumplanlæggerne, der havde forestillet sig. I samme time vidste hun også eleverne, hvordan man kunne bruge en penispumpe og andre ”seksuelle hjælpemidler”.

Ikke kun til lesbiske og impotente mænd

Den gode Sharon Mercer havde tydeligvis anlagt det klassiske syn på strap-on-dildoer i sin undervisning. At det var et redskab for lesbiske og impotente mænd. Men intet er mere forkert. For i øjeblikket skylder en sand bølge af pegging hen over landets helt almindelige, hetroseksuelle par.

 

Pegging handler om, at kvinden giver manden en tur i hans bagerste hul. Altså en god omgang analsex. Til det formål er det mest optimalt at anvende netop en strap-on dildo. Den består typisk af et såkaldt harness, som hun spænder om livet med nogle remme, så den sidder rigtigt.

På harnesset sidder der så en dildo. På de billigste modeller sidder dildoen fast, men det er også muligt at få harnesser, hvor dildoen kan udskiftes, så harnesset kan anvendes til flere forskellige former for dildoer og andre remedier.

Det er også muligt at få strap-on dildoer uden harness. De har dog stadig en noget bredere fod, der fungerer ligesom harnesset gør. Herpå er der sat nogle remme på. Disse spændes omkring livet og rundt under låret, så strap-on dildoen får en naturlig placering på kvindens skamben.

 

Husk glidecreme og gå på opdagelse i strap-on dildoernes univers

Skulle pegging være noget, I kunne tænke jer at lege med hjemme i privaten, så husk at bestille noget god glidecreme med, der hvor i køber strap-on diloen. Der findes særlige glidecremer, der er målrettet specielt til brug i bagdøren.

Ud over at være have en god glidende effekt, er denne form for glidecreme også tilsat noget muskelafslappende og lokalbedøvende, så turen i bagdøren ikke bliver en smertefuld oplevelse for dig.

Vil du og hende derhjemme gerne gå på opdagelse i strap-on dildoernes univers, finder I helt sikkert jeres første strap-on dildo lige her. God tur!

 

Seneste 6-nyt

Hent flere